Szabadidő

Gyermeknapi programok 2015: klassz vidéki rendezvények

Május utolsó hétvégéjére leginkább a családoknak érdemes programot szervezni. A gyermeknapi vidéki programok között válogattunk.

Május utolsó hétvégéjére Budapest mellett vidéken is szerveznek számtalan izgalmasnak ígérkező programot a gyerekeknek. Gyermeknapra a következő lehetőségek közül érdemes választani.

1. Városi Gyereknapi Forgatag

A Szombathelyen egyre népszerűbb Történelmi Témaparkban szervezik május utolsó hétvégéjén a Gyermeknapi Forgatagot. A már hagyományosnak számító gyermeknapi rendezvényen a kézműves-foglalkozások mellett interaktív játszóprogramokkal és játszóházzal, koncertekkel, művészeti bemutatókkal várják a gyerekeket és a szülőket.

Gyermeknap: a legjobb vidéki programok

2. Gyermeknap az Egri Várban

A történelmi korokba invitálják a gyerekeket Egerben is. Kicsik és nagyon részt vehetnek vitézi próbákon a történeti játszóházban, solymászbemutatón, bepillanthatnak a régmúlt korok gyermekeinek mindennapjaiba, a kézműves-foglalkozásokon pedig korabeli tárgyakat készíthetnek ezen az izgalmas gyermeknapi hétvégén.

Gyermeknap: a legjobb vidéki programok

3. Tündéri gyereknap

Sopronban új helyszínen várják a gyerekeket a hagyományosnak számító Tündéri gyereknapon május utolsó vasárnapján. Csipkével és Mohával sétálhatnak a gyerekek a Deák térről a Liszt-teraszra, ahol izgalmas gyermeknapi programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Gyermeknap: a legjobb vidéki programok

4. Gyermeknap a Kavicsostó- és Szabadidő Parkban

A Mezőkövesden szervezett gyermeknapon kutyás bemutatóval, ugrálóvárral, mazsorettekel, trambulinnal, arcfestéssel várják a gyerekeket a májusi utolsó hétvégére. A kicsik találkozhatnak Tompetivel és barátaival, és megnézhetik a Children of Distance fergeteges koncertjét is.

További cikkek gyereknap témában az NLC-n:

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top