Szabadidő

Gyermeknapi programok 2015: 3 izgalmas budapesti rendezvény

Május utolsó vasárnapja idén is a gyerekeké! Gyermeknapra drága ajándék helyett lepd meg közös családi programmal a kicsiket. Válogass a legizgalmasabbnak ígérkező budapesti rendezvények között.

Május utolsó vasárnapja idén is a gyerekeké. Szervezz családi programot a kicsiknek és a nagyobbaknak, ehhez segítséget is adunk. Következzenek a legizgalmasabbnak ígérkező budapesti gyermeknapi rendezvények.

1. Városligeti gyermeknap

A Városligetbe nemcsak május utolsó hétvégéjén érdemes kilátogatni, de most, a gyermeknapon szinte kötelező. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat rendezvényére mindenkit szeretettel várnak, a hátrányos helyzetű családokat és gyerekeket pedig még inkább, hiszen számukra külön figyelmességgel is készülnek a szervezők. Az izgalmas gyermeknapi programon az ELTE Konfuciusz Intézetének oktatói is a gyerekek segítségére lesznek, kínai csomózási technikát, kalligráfiát tanítanak kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. Sőt, a gyerekek a kínai harcművészetekben is belekóstolhatnak ezen az utolsó májusi hétvégén.

Gyermeknap: a 3 legizgalmasabb budapesti program

2. Gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban

A Vasúttörténeti Park szintén a kihagyhatatlan gyermeknapi programok közé tartozik, ahol a szervezők mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek úgy érezzék magukat, ez a nap csakis róluk és értük szól. A korábbi évekhez hasonlóan idén is lesznek sportversenyek, de a gyerekek kipróbálhatják a kerti és a lóvasutat, felülhetnek a csajka sínautóra is. Európa legnagyobb interaktív élményvasútparkjának egész napos vidám programjára a 14 éven aluli gyerekeket várják.

Gyermeknap: a 3 legizgalmasabb budapesti program

3. PlayKid Gyermeknap a Millenárison

A Millenáris D épületében a PlayKid gyermeknapi rendezvényre is érdemes kilátogatni a gyerekekkel május utolsó vasárnapján, ahol a Minimax gyermekcsatornával közösen szervezett több mint száz ingyenes játékprogramra várják kicsiket és a nagyobb gyerekeket egyaránt. A színes gyermekprogramok mellett koncertet ad Kovácsovics Fruzsina, Gryllus Vilmos, az Alma együttes, de lesz bábszínház is.

További cikkek gyermeknap témában az NLC-n:

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top