Szabadidő

Pünkösd 2015: izgalmas budapesti programok

A pünkösdi hosszú hétvégére ajánlunk néhány igazán izgalmasnak ígérkező budapesti programot. Válogathatsz az ízek kavalkádjában, fürdőzhetsz éjszaka, de megpróbálhatod megfejteni a titokszoba csavaros feladványait is.

Izgalmasnak ígérkező budapesti rendezvényeket ajánlunk a május 22–25-i pünkösdi hosszú hétvégére. Válogass kedvedre a kulturális vagy épp a testi élvezeteket nyújtó programok között.

1. Gourmet Fesztivál

Hazai és külföldi sztárséfekkel várják a különleges ízek kedvelőit május 22–24. között a Millenáris Parkba. A pünkösd ünnepi Gourmet Fesztiválon a paprikás csirkétől kezdve a legkülönlegesebb cukrászkészítményekig kóstolhatod végig a kínálatot, főzőbemutatókon, kiállításokon vehetsz részt. A belépőjegyet az interneten keresztül is megvásárolhatod. A napijegyek 3500 Ft-ban kerülnek, míg a teljes hétvégére 7500 Ft-ért válthatod meg a belépőt.

Pünkösd 2015: izgalmas budapesti programok

2. Országos Táncművészeti Fesztivál

A 16. kerületi Erzsébetligeti Színház programkínálatában szereplő 24. Országos Táncművészeti Gyermek Fesztiválra kicsiket, nagyokat egyaránt várnak május 23-án reggel 9 órától a szervezők. Az egész napos műsorfolyamban többek között amatőr, balett, modern kortárs tánc, karaktertánc stílust képviselő gyermekcsoportok mutatják be koreográfiáikat az érdeklődőknek.

Pünkösd 2015: izgalmas budapesti programok

3. Éjszakai fürdőzés a Rudasban

A pünkösdi hétvégén május 22-én és 23-án is várnak éjszakai fürdőzésre a Rudas gyógyfürdőbe. A medencék a normál nyitva tartást követően este 10 órától hajnali 4-ig működnek, szaunázásra ugyanakkor este 10 után már nincs lehetőség. Ettől függetlenül különleges élményben lehet részed, ha ezt a lehetőséget választod.

Pünkösd 2015: izgalmas budapesti programok

4. Agyad eldobod titokszoba

A játék során két szobában tablettel a kezedben agyafúrt fejtőröket oldasz meg, amely fejleszti a találékonyságot, a kreativitást, a csapatérzést és összetartozást. Izgalmas szórakozás, melyre a május 22–25. közötti pünkösdi hosszú hétvégére is várják internetes jelentkezésedet. A játék nagyjából másfél órás, időpontokat 11 órától este fél 10-ig lehet foglalni. Minél előbb, annál jobb. A belépőjegy ára attól függően olcsóbb, minél többen jelentkeztek. A csoportok minimum 3 és legfeljebb 8 fősek lehetnek.

Pünkösd 2015: izgalmas budapesti programok

5. Gozsdu bazár

Gozsdu bazár élménypiac a pünkösdi hétvégén is. Ne hagyd ki ezt a hangulatos vásárlási lehetőséget május 24-én 10–19 óráig a 7. kerületi Gozsdu Udvarban. A Gouba néven is ismert vásáron kézművesek, iparművészek, dizájnerek, régiségkereskedők portékái között válogathatsz, bámészkodhatsz.

További cikkek pünkösd témában az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top