Szabadidő

A Danone Activia bemutatja: Magyarország legnagyobb, elvihető virágszőnyege

Sokszor természetesnek vesszük életünk dolgait, pedig amit nap mint nap teszünk, az rendkívüli! Mivel is tiszteleghetnénk szebben a nők mindennapi helytállása előtt, mint virággal?! Elhatároztuk hát, hogy elétek terítjük Magyarország legnagyobb, szétosztásra kerülő virágszőnyegét, hogy megköszönjük nektek azt az odaadó munkát, amivel nap mint nap gondoskodtok családotokról, inspiráljátok kollégáitokat, mosolyt csaltok szeretteitek és barátaitok arcára.

Az 1000 négyzetméteres virágszőnyeget Budapest szívében, a Március 15-e téren csodálhatjátok meg május 24-én, vasárnap 11 órától. A virágcsoda több mint 40 000 élő és vágott virágból készül, melyet 4 kamion szállít a helyszínre, a budapesti Március 15-e térre! A szőnyeget Gulyás Tamás debreceni virágszobrász vezetésével közel 50 ember építi majd egy éjszakán át, hogy reggelre virágba öltöztessük a főváros egyik legszebb terét, a Duna partján, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél.

A Danone Activia bemutatja: Magyarország legnagyobb, elvihető virágszőnyege

A színkavalkáddal többek között a nők sokszínűségére szeretnénk felhívni a figyelmet, a mindennapokban betöltött különböző szerepeikre: pl. otthon anyaként, a munkában vagy barátként. Ebben a helyszínen segítségünkre lesz néhány szívünknek kedves, ismert személyiség is, akik saját példájukon keresztül bizonyítják a nők rendkívüliségét. Velünk lesz Gökler Kriszti, a Zabkása-királynő, aki egészséges táplálkozással és életmóddal kapcsolatos bejegyzéseivel rengeteg ember életét változtatta már meg itthon és külföldön. Eljön Oravecz Nóra írónő, az egyik legnépszerűbb magyar blogger, akinek pozitív gondolatait százezrek olvassák a közösségi médiában. Csatlakozik hozzánk Marozsák Szabolcs is, aki Magyarország talán egyetlen hivatásos női önbizalomedzője, s aki könyvén, tréningjein és előadásain keresztül nők ezreinek nyújt segítséget.

Arra biztatunk mindenkit, hogy lássa meg saját magában is a rendkívülit, hisz mindenki jó valamiben, mindenkiben van valami különleges, amivel nap mint nap kivívja mások elismerését, és amire ő maga is igazán büszke lehet.

A szőnyeg leterítésével természetesen nem ér véget a nap, hisz elismerésünk igazi jeléül délelőtt 11 órától a sok gyönyörű virágot szétosztjuk a helyszínen megjelenő látogatók között. Reményeink szerint estére tele lesz majd sok-sok váza és balkonláda!  

Tarts velünk te is, és vigyél egy virágot magadnak, vagy add át valakinek, akit te is rendkívülinek tartasz!

Csatlakozz Facebook-eseményünkhöz, és hívd meg a barátaidat is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top