Szabadidő

Most a Sziget Fesztivált dicséri a BuzzFeed

16 hihetetlen zenei fesztiválról írt a napokban a BuzzFeed. A listában szerepel a budapesti Sziget Fesztivál is. Francia, svéd, lengyel és amerikai rendezvényt is maga mögé utasított a Sziget.

Régen hallottunk már magyar témáról a BuzzFeeden. Kétségtelenül a “32 magyar étel, amit mindenkinek meg kell kóstolni” volt a toptéma, de írtak a magyar mekis kajákról, a pécsi lakatfalról és Borsi Flóra fotósról is.

Most a Sziget fesztivált dicséri a Buzzfeed

Néhány napja pedig a Sziget Fesztivál került be egy összeállításukba. A 16 elképesztő zenei fesztivált felvonultató írásban a hetedik helyen szerepel a Sziget. “Az egy hétig tartó budapesti fesztivál igazi menekülés a város szívében található kicsi szigetre…” – írja az amerikai oldal, majd a programból röviden megemlíti a kreatív létesítményeket, világsztárokat és a kialakítást.

Idén is nagy kedvencek állnak a színpadra a Szigeten. A –1. napon fellép Robbie Williams, jön a Kasabian, az AVICII, a Florence And The Machine, az idei nagy kedvenc: Ellie Goulding is énekel egyet a Szigeten, és nagy visszatérőkből sem lesz hiány a fesztiválon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top