Szabadidő

Rumini: századszorra sem unalmas

Nem könnyű a hajósinasok élete, pláne, ha egér az illető. Rumini, Berg Judit mesehőse immár századszorra küzd meg a rablóbandával a színpadon.

Századik előadásához érkezett a Rumini a Pesti Magyar Színházban – közölte az MTI. Berg Judit színdarabjának jubileumi előadását május 17-én, vasárnap délután láthatja a közönség. A darab négy éve van műsoron, azóta közel 60 ezer gyermek és felnőtt ismerhette meg a Szélkirálynő nevű vitorlás sűrűn bajba kerülő hajósinasának kalandjait. A hétvégi előadás mindenképpen különlegesnek ígérkezik, lesz dedikálás, ünneplés, valamint az alkotók meglepetést is ígérnek.

A számtalan gyerekkönyvet jegyző írónő talán legismertebb figurája Rumini, a bátor kisegér. Rossz hír a rajongóknak: Berg Judit éppen most írja a sorozat befejező részét. Búsulásra azonban semmi ok, hiszen a régieket mindig újra lehet olvasni, a színdarab pedig még biztosan sokáig látható lesz. Nézz meg belőle egy kis ízelítőt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top