Szabadidő

Programok a hosszú hétvégére

Előttünk a hosszú hétvége, majálisokkal és igazi zenei ínyencségekkel. Töltődj fel, kapcsolódj ki ebben a három napban, mi szuper programokat tudunk hozzá.

Pöttömkert Majális

Május 1., Budapest Park

Szezonnyitó ingyenes programsorozat várja a legkisebbeket pénteken a Budapest Parkban. Kézműveskedés, jóga a gyerekeknek, este pedig a felnőttek örömére a Boban Markovich Orchestra gondoskodik a fergeteges hangulatról.

Hobo 70

Május 2., Budapest Park

A péntek a gyerekeké, szombaton viszont igazi zenei ínyencségre számíthatnak a felnőttek a Budapest Parkban. Az idén 70 éves Földes László, azaz Hobo és bandája maratoni, két és fél órás születésnapi koncerttel készül.

Thai Újévi Fesztivál

Május 1., Bálint Ház

A thai újév beköszöntét kulturális és gasztronómiai fesztivállal ünneplik a Bálint Házban. Ha megkóstolnád a thai ételeket és érdekel egy buddhista szertartás, ott a helyed.

A Nagy Futam

Május 1., Budapest

Látványos légi parádé, Formula–1-es autók és Kimi Raikkönen, a Ferrari sztárpilótája, valamint Michelisz Norbert száguld majd végig a Lánchídon a pénteki Nagy Futamon.

Tabán Fesztivál

Május 1., Tabán

A hazai zenei élet legnagyobb alakjai lépnek fel az idei Tabán Fesztiválon. Takács Tamás, Török Ádám & a Mini, valamint a Beatrice zenél. Sztárvendég az EDDA Művek.

Pannóniával a Pannóniában

Május 1. Csepel Művek

Idén negyven éve zárta be kapuit a Pannónia Gyár. Ha szereted a régi motorokat, esetleg ki is próbálnád őket, a régi Csepel Művek helyén most megteheted. A kiállítás mellett koncertek is lesznek, és igazi majálishangulatra számíthatsz.

Székely fesztivál

Május 1–3., Millenáris

Ezen a gasztromajálison megismerkedhetsz mindennel, ami székely, a hagyományos ételeken keresztül a művészeten át a híres székely humorig, de énekelhetsz és megtanulhatsz székely táncokat is.

További programok május elsejére

Programok a hosszú hétvégére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top