Szabadidő

Május 1.: három izgalmas budapesti program

Kimi Raikkönen és Michelisz Norbi is Budapest utcáin repeszt május 1-jén. A legizgalmasabb programok közül válogattunk a második hosszú hétvégére.

Május 1-je ismét hosszú hétvégére esik, így bőven lehet alkalmad péntektől vasárnapig a budapesti programok között válogatni. Íme három javaslat a legizgalmasabbnak ígérkezők közül.

1. A Nagy Futam

Harmadszorra rendezik meg a Nagy Futam elnevezésű autós show-t Budapest utcáin. Elfogadták a meghívást a Forma-1 kiváló pilótái, Kimi Raikkönen, Jenson Button, Daniel Ricciardo és Daniil Kvyat, akik szédült sebességgel repesztenek a Várkert Bazártól a budai alsó rakparton a Lánchídon át a Széchenyi térig, majd vissza. A bemutatón Michelisz Norbi és Baumgartner Zsolt mellett számos kiváló autóversenyző, mint Sebastien Loeb is körbeszáguld autójával május 1-jén Budapest legszebb utcáin. Besenyei Pétertől fergeteges légi parádéra számíthatsz.

Ezen az útvonalon száguldanak a pilóták
Ezen az útvonalon száguldanak a pilóták

Az egész napos programon a részvétel ingyenes.

2. Kocsmajális a Dürer Piknik Parkban

A tavalyi majális programját igyekszik túlszárnyalni a rendezvény. Idén is versenyre kelnek egymással a budapesti vendéglátóhelyek az egész napos gasztrolimpia keretében. A Városliget melletti Dürer Parkban a főzőverseny mellett kirakodóvásárral, játszóházzal, zenés programokkal várnak a szervezők.

A program ingyenes, az ételeket jelképes felajánlásért cserébe megkóstolhatod.

3. Székelyfesztivál a Millenárison

A péntektől vasárnapig tartó rendezvényen a székely kultúra rejtelmeibe pillanthatsz be. Megkóstolhatod a legízletesebb kézműves finomságokat, énekelhetsz, vagy éppenséggel székely ritmusra rophatod a táncot a Budapesti Millenáris Parkban.

A program ingyenesen látogatható.

További cikkek májusi elseje és Kimi Raikkönen témákban:

Forrás: Hungaroring, ÚtiSúgó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top