Szabadidő

Kasza vagy berendelés? Ez lett a kedvenc sorozataid sorsa

Május 11-ig minden eldől, azonban már most számos amerikai tévécsatorna bejelentette, hogy melyik sorozatából rendel újabb évadot, és kik kereshetnek ősztől új munkát.

Sorozatok, amiket megrendeltek

A Cinemaxon vetítik Gillian Anderson főszereplésével a The Fall (Hajsza) minisorozatot. A rendőrnő és a sorozatgyilkos csiki-csuki játékáról itt írtam korábban. Én imádom ezt a sorozatot, és nem azért,  mert Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata) a férfi főszereplő. A tévések is így érezhetnek, mert jön a harmadik évad.

Megújították a Broklyn Nine-Nine sitcomot, amit itthon a Viasat3 vetít, jön az Empire folytatása, ezt a FOX-on láthatjátok. Az Álmosvölgy legendája (Fox), szintén folytatódik, ahogyan nem kérdés, hogy lesznek új részek a Family Guy-ból, és a The Simponsból is.
Maradjunk a vígjátékoknál, mert új évadot kapott Az élet csajos oldala (2 Broke Girls, RTLII) és az Agymenők (The Big Bang Theory) is, ami már megszámlálhatatlan csatornán megy itthon. De folytatódik a Mike & Molly is.

Kasza, vagy berendelés? Ez lett a kedvenc sorozataid sorsa

Az amerikai The CW sorozatai nálunk is igen népszerűek, szóval nem meglepő, hogy nyolc műsorból (Arrow, The Vampire Diaries…) is berendeltek új évadot. Erről a nyolc sorozatról már korábban írtunk.

Új évadot kapott a Feketelista (The Blacklist), amit itthon a Viasat3 vetíti, jön a Chicago Fire (Lángoló Chicago), és a Chicago P.D. (Bűnös Chicago) folytatása is. Itthon egyébként a Super Tv2 adja.

Kasza, vagy berendelés? Ez lett a kedvenc sorozataid sorsa

Sorozatok, amelyekről még nincs hír

Nincs hír a Bones (Dr. Csont) sorozatról, de nagyon meglepő lenne, ha még egy bőrt lehúznának az elképesztően unalmassá vált műsorról, szóval ideje az RTL képernyőjére is valami friss zsarus csodát keresni. Már csak azért is, mert a Castle sem áll valami fényesen, egyelőre nem kértek belőle újabb évadot, és nagyon úgy tűnik, hogy nem is fognak.

Bár még nincs hír róla, de valószínűleg kap új évadot a Grace klinika és a Modern Family is. Hatalmas a “várólista” a CBS csatorna sorozatainál is. Egyelőre nem döntöttek: a Gyilkos elmék, a CSI, A férjem védelmében, a Hawaii Five-O, az NCIS, NCIS: LA sorsáról.

A Duna tévé legjobb sorozatának is annyi lehet, mert a pletykák szerint a The CW elkaszálni készül a Szívek doktorát (Hart of Dixie). De erről csak májusban lesz hivatalos információ.

Ami évadzáróval búcsúzott

Ebben a szezonban végleg búcsúzott a nézőktől: A mentalista,a Két pasi meg egy kicsi, a Vásott szülők, a Parks & Recreation (Városfejlesztési osztály)

Kasza, vagy berendelés? Ez lett a kedvenc sorozataid sorsa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top