Szabadidő

7 szuper hétvégi program áprilisra

Végre itt a jó idő, így erre a hétvégére igazi tavaszköszöntő zenés-táncos programokat ajánlunk neked.

Mesefesztivál

Április 18. Fonó Budai Zeneház

A mese gyógyír, a mese közös emlékezet. Indiai táncmeséket és Monty Python-csárdást láthatsz szombaton, az egész estés Mesefesztiválon.

Szalóki Ági Gyermekzenekar születésnapi koncert

Április 18. Marczibányi tér

Tíz év, egy zene­kar, négy lemez, két Fonog­ram-díj, tíz arany­le­mez. Szalóki Ági születésnapi koncertjén az elmúlt évek repertoárjából és az új lemez anyagából hallhatsz dalokat.

Tulipánfesztivál

Április 17–19. Celldömölk

A tavaszköszöntő fesztiválon népmű­vé­szeti kira­ko­dó­vá­sár és kiál­lí­tás, nép­tánc- és nép­zene talál­kozó, valamint helyi éte­lek és ita­lok kós­to­lója vár­ja majd az érdeklődő­ket.

Tap Factory

Április 19. Budapest Kongresszusi Központ

Pécs és Veszprém után a hétvégén Budapestre érkezik a világhírű TAP FACTORY produkció. Lüktető ritmus, akrobatika, tánc, sok humorral fűszerezve alkotja a lélegzetelállító előadást.

Orchidea Kiállítás

Április 17–19. Vajdahunyadvár

Thaiföld csodálatos orchideáiban gyönyörködhetsz, ha a hétvégén ellátogatsz a Vajdahunyadvárba. Az egzotikus növényeket meg is vásárolhatod és tartásukkal, gondozásukkal kapcsolatban is hasznos tippeket kaphatsz.

ZöldMag Fesztivál

Április 18. MagNet Közösségi Ház

Ismerkedj meg egy környezettudatosabb világgal a ZöldMag Fesztiválon, ahol azt is megtudhatod, hogyan lehet ökoháztartást vezetni és milyen trük­kök, prak­ti­kák létez­nek az energia­fel­hasz­ná­lás csök­ken­té­sére.

7 szuper hétvégi program áprilisra

Mátyás, az igazságos

Április 18. Öntödei Múzeum

Ugye te is emlékszel gyerekkorunk kedvenc rajzfilmjére? A történelmi hagyományőrző fesztiválon kicsik és nagyok visszarepülhetnek az időben Hunyadi Mátyás korába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top