Szabadidő

Segíts választani! – Megnézem a világ legrosszabb filmjeit

Emberkísérletre vállalkozom. Én leszek az alany. Megnézem a világ legrosszabb filmjeit, és élő közvetítésben osztom meg a Nők Lapja Café olvasóival leírhatatlan szenvedésemet. Viszont nem én akarom eldönteni, mitől szenvedjek. Mondd meg te, milyen szörnyű filmekkel kínozzam magam!

Valljuk be, egy-két szent kivételével mindenkiben ott rejtőzik egy Christian Grey. Általában jót akarunk tenni embertársainknak, de néha jólesik látni egy kis szenvedést. Tedd félre a lelkiismereted és bátran hívd elő a benned rejtőző szadistát! Írd meg kommentben azokat a filmcímeket, amiktől a széked karfáját kapartad kínodban, amikor a moziteremben ültél. Hívd elő azt a filmet az emlékezetedből, amit látva legszívesebben elmenekültél volna a moziból, annyira rossz volt. Írd meg, mi az első film, ami a “pocsék film” szókapcsolatról eszedbe jut! Én pedig hősiesen végignézek közülük zsinórban HÁRMAT, és élő közvetítésben osztom meg az élményt. Pókember 3 az emós Pókemberrel? Showgirls? Horrorra akadva? Van Helsing? A Maszk fia? Az Álmok útján? Transformers 2? Norbit? Hullámhegy? Batman és Robin?

Ezek csak ötletek, a választás szabad! Melyik legrosszabb filmeket nézzem meg? Kommentelj, hogy szenvedhessek!

Emberkísérlet - Megnézem helyetted a világ legrosszabb filmjeit: Segíts választani!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top