Szabadidő

Tom Hanks bevette Budapestet

Tom Hanks vasárnap este magángépével megérkezett Budapestre, hogy feltérképezze a terepet legújabb mozifilmje, az Inferno munkálatai előtt. Azóta Tom Hanks-lázban ég az ország. Eljátszottunk a gondolattal, vajon milyen élmények érhették első itt töltött napján.

A színész alighogy megérkezett, máris bekerült az esti híradóba. Tom Hanks ugyanis azonnal ízelítőt kapott, milyen is a magyar virtus.

Tom Hanks bevette Budapestet - fotóriport

Az alapvetően nyugodt színészt annyira felzaklatták az események, hogy a hosszú repülőút után Jude Law javaslatára a Gozsdu Udvarba ment lazítani. Érkezéséről természetesen Zimány Linda is értesült, aki azonnal a színész segítségére sietett, nehogy elkallódjon a budapesti forgatagban.

Tom Hanks bevette Budapestet - fotóriport

Szerencsére azonban csak egy pohár rozéfröccsöt ivott, és gyorsan nyugovóra is tért, mert másnap fontos eseményen vett részt: inkognitóban ugyan, de együtt edzett a Vivicittá hétvégi indulóival.

Tom Hanks bevette Budapestet - fotóriport

A több kilométeres futásban Tom Hanks azonban igencsak elfáradt, ezért a hármas metróval folytatta útját, hogy innen merítsen ihletet legújabb kalandfilmjéhez: kigyulladó szerelvények, repedezett sínek – Tom Hanks sokat olvasott arról, milyen kiszámíthatatlan és izgalmas is a hármas metrón utazni. Erre azonban még ő sem volt felkészülve, és annyira belemerült az útba, hogy el is tévedt.

Tom Hanks bevette Budapestet - fotóriport

Nem kis kerülővel eljutott a Széll Kálmán téri felújítás-labirintusba, ahol végképp összeomlott. Képszerkesztőnk megörökítette, ahogy az elveszett színész a farzsebéből előhúzott Budapest-térképet böngészve próbálta betájolni magát. Csak remélni tudjuk, hogy nem kell annyi ideig várnia a segítségre, mint a Számkivetettben.

Tom Hanks bevette Budapestet - fotóriport

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top