Szabadidő

Felborul a rend az RTL Klubon

Április 13-án visszatér A Konyhafőnök az RTL Klub képernyőjére, ezzel pedig teljesen átrendeződik a csatorna eddigi műsorrendje.

A tévéadó egyik délutáni telenovellája, A szerelem foglyai 13-ától kezdve kétszer olyan hosszú résszel jelentkezik, mint eddig. Viszont lekerül a képernyőről a Dr. Tóth, mely legkorábban  ősszel térhet vissza. Helyére a Fókusz kerül, ami hétköznaponként 17:25-kor kezdődik majd. A Híradó lesz az egyetlen, ami a helyén marad és továbbra is 18:00 órától láthatjuk. A Konyhafőnök 18:55-kor folytatódik, viszont jóval hosszabb lesz, mint a korábban ebben az idősávban helyet foglaló Fókusz, így minden utána következő műsor későbbre kerül.

Az Éjjel-Nappal Budapest kezdési időpontja közel egy órát csúszik, 19:20-ról, 20:15-re kerül. A Barátok közt több mint fél év után ismét 21 óra után kezdődik majd, pontosan 21:30-kor.

A külföldi sorozatok sem maradnak ki a változásból és 45 perccel kerülnek hátrébb. 21:20 helyett 22:05-kor indul majd a Dr. Csont, A mentalista, a Szulejmán, a CSI: Miami helyszínelők és a péntek esti filmek is. Továbbá az összes késő esti és éjszakai tartalom is nagyjából 40 perccel később kezdődik 13-ától.

Felborul a rend az RTL Klubon

Forrás: sorozatwiki

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top