Szabadidő

Csiripelünk, képeket gyűjtünk, és élményeket osztunk meg veletek

Az NLCafé szerkesztősége szeret mindenhol jelen lenni, nem titok, hogy ezért több közösségi oldalon is kommunikálunk veletek, megosztjuk tartalmainkat. Most bemutatjuk, hol érsz el minket, ha használsz Twittert, Pinterestet, Instagramot és Facebookot.

Találkozzunk a Instagramon!

Az NLC szerkesztőségének mindennapjait követheted már az Instagramon is. Naponta osztunk meg veletek egy-egy bennfentes pillanatot az irodából, hol kalácsot tesztelünk, hol értekezünk, hol pedig végre igazi tavasz után vágyakozunk. Tortázunk, dekoráljuk a birodalmunkat, és itt születnek kreatív ötleteink is. Pillants be a kulisszák mögé, és légy részese cikkeink születésének!

Csiripelünk, képeket gyűjtünk és élményeket osztunk meg veletek

Gyere, és kövess minket itt: https://instagram.com/nlcafe/

Inspirálódj a Pinteresten!

Imádod a minőségi és szép képeket? Inspirációkat gyűjtenél az esküvődhöz vagy a kert dekorálásához? Rajongója vagy a kutyáknak? Esetleg macskapárti vagy? Nem tudod, mit főzz ebédre vagy vacsira? 30 boardunk csak rád vár a Pinteresten, ahol képválogatásainkból ötletet meríthetsz te is.

Csiripelünk, képeket gyűjtünk és élményeket osztunk meg veletek

Pinterest oldalunk itt éred el: https://www.pinterest.com/noklapjacafe/

A Twittert ki ne hagyjuk…

Twitteren is aktívak vagyunk, és egész nap csiripelünk. Oszd tovább egy-egy RT-vel cikkeinket, amiket érdemesnek tartasz arra, hogy a követőid is elolvassák. Kövess minket a folyton pörgő közösségi site-on, és használd az #nlcafe hashtaget, ha véleményed van egy-egy cikkünkről.

Csiripelünk, képeket gyűjtünk és élményeket osztunk meg veletek

Twitter-csatornánkat itt tudod követni: https://twitter.com/noklapjacafe

Nélkülünk már nincs Facebook

A Facebookon már 2009 óta aktívak vagyunk. Az elmúlt 6 évben szuper kis közösség gyűlt össze nálunk. Cikkeink alatt kommentben megvitathatjátok a legfontosabb témákat, és tanácsokat is kaphattok a többiektől. A Facebook-oldalunkon mindig friss hírekkel jelentkezünk, hogy amikor van egy kis időd böngészni a legnagyobb közösségi oldalt, akkor érdekes és aktuális dolgok várjanak.

Szeretjük a lájkokat, jóban vagyunk a megosztásokkal, a kommentek pedig értékes visszajelzések szerkesztőinknek. Mutasd meg változatos cikkeinket ismerőseidnek, és és közben ne feledd jelmondatunkat:

Az ötletet mi adjuk, a mosoly a tiéd!

Csiripelünk, képeket gyűjtünk és élményeket osztunk meg veletek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top