Szabadidő

Esküvői zenék a bevonuláshoz

Ha már eleged van a hagyományos bevonulózenékből, és nyitott vagy a picit modernebb dalokra, akkor ez az összeállítás neked szól!

Eva Cassidy – Songbird
Egy tökéletes bevonulózene esküvőre, egy drámai sorsú énekesnőtől, aki 33 évesen hunyt el, és akinek csak halála után jelentek meg lemezei.

Train – Marry Me
Vannak dalok, amelyek kifejezetten esküvőkre születnek. Ilyen a Train száma is.

Bruno Mars – Marry You
Igazi hippiesküvő bevonulózenéje lehet Bruno Mars dala. Ha mezítlábas, Balaton-parti szertartást terveztek, ez a nektek való dal. Bár a nagyi talán nem fogja annyira értékeli, a lényeg, hogy ti jól érezzétek magatokat.

Christina Perri – A Thousand Years
Alkonyat-rajongóknak bizonyára szóba sem jöhet más bevonulózene.

Craig Armstrong – Glasgow Love Theme
Az egyik legszebb romantikus film, amit a 2000-es évek kitermelt magából az Igazából szerelem volt. Kevés ennél szebb esküvői bevonulózenét tudunk elképzelni. Garantált a sírás.

All you need is Love (Glee-feldolgozásban)
Bruno Mars dalához hasonlóan ezt is inkább bolondosabb, lazább esküvőhöz ajánljuk. Az eredeti Beatles-verzió helyett itt a Glee feldolgozása.

Elton John – Your Song
Mondhatni már klasszikus Elton John Your Song slágere. Itt is szükség lesz a zsebkendőkre, ha ezt választjátok a bevonulás zenéjének.

Michael Bublé – Close Your Eyes
Michael Bublé szerelmi vallomása a feleségének, a saját esküvőjéből mutatott részletekkel. Hát van ennél romantikusabb vallomás?

Tom Odell – Real Love
Igaz, hogy Tom Odell slágere karácsonykor robbantott. De az igaz szerelem és szeretet nem ismer évszakokat.

 A BEVONULÁS

Ne feledkezzünk meg annak a párnak a bevonulásáról, amit már 88 millióan néztek a YouTube-on – Chris Brown slágerének, na meg a jó fej barátoknak hála. Igazi rajongóként be kell linkelnem Jim és Pam esküvőjét is az Office sorozatból. Bocs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top