Szabadidő

Posztolj verset az utcára! Hamarosan elárasztja a költészet a városokat

Alig néhány nap alatt már tizenkétezer ember igazolta vissza, hogy részt azon az eseményen, amit a költészet napja alkalmából rendeznek meg.

A Posztolj verset az utcára! kezdeményezés egyelőre még csak a Facebookon zajlik, de ahogy tavaly, úgy idén is, április 11-én a magyar költészet napján utcára vonulnak a verskedvelők és kedvenc soraikat, versszakaikat kiragasztgatják, hogy minél több emberhez eljuttassák a költészetet.

ÁPRILIS 11-én posztoljunk verset az utcára, legyen a hirdetőoszlopokon, irodák üzenőfalán, két eladó/kiadó hirdetés között, és minden legálisan “posztolható” felületen egy vers! A helyszín a fantáziátokra van bízva – amiről már tavaly is kiderült, hogy határtalan.

Egy kedvencetek, több kedvencetek, kortárs, régi, szomorú, vidám, gyerek, felnőtt, szép, csúf vers – osszátok meg a környezetetekben élőkkel!

Ezzel a néhány mondattal indul az a felhívás, amire idén 12000 ember már vállalkozott. A tavalyi képeket elnézegetve a feladat tényleg egyszerű. Ragaszd ki legális helyre a kedvenc versedet,  aztán posztold a netre, hogy végrehajtottad a feladatot. Nem is olyan bonyolult, igaz? Tavaly ilyen remek verseket és haikukat olvasgathattunk.

 

Posztolj verset az utcára! - hamarosan elárasztják a versek az országot
Posztolj verset az utcára! - hamarosan elárasztják a versek az országot
Posztolj verset az utcára! - hamarosan elárasztják a versek az országot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top