Szabadidő

Hétvégi programajánló: készülj a húsvétra!

Ideje készülni a tavaszra és a húsvétra. A hétvégén pedig számos program lesz a segítségetekre ebben.

Nyílt nap az XY Életmód központban
Március 28.
A tavasz a testi-lelki megújulás ideje. Az XY Életmódközpont ingyenes nyílt napján számos mozgásórát próbálhatsz ki és érdekes előadásokat hallgathatsz párkapcsolati és gyermeknevelési témákban.

Húsvéti vásár a Városháza Parkban
Április 6-ig minden nap
Különböző magyar tájegységek iparművészei, kézművesei és kézműves élelmiszer-készítői mutatkoznak be termékeikkel a Városháza téren a húsvéti hangulat jegyében.

Skandináv nap az ERöMŰVHÁZ-ban
Március 28.
Skandináv dokumentum- és gyerekfilmvetítéssel, valamint kreatív kézműves-foglalkozással várják szombat délután a húsvét és a tavaszvárás jegyében a felnőtteket és a gyerekeket, természetesen skandináv módra az ERöMŰVHÁZban.

Húsvéti PagonyFeszt
Március 28. Petőfi Irodalmi Múzeum
Egész napos gyerekprogramok, felolvasódélelőtt Marék Veronikával, színházi előadás Kicsibácsi és Kicsinéni történeteiről és gyerekkönyvek minden mennyiségben az idei első PagonyFeszten.

Hétvégi programajánló: készülj a húsvétra!

Tititá
Március 29. Puskin Kuckó
Vasárnap kalandozz Ritmusországba Tamkó Sirató Károly verseinek segítségével Novák Péter főszereplésével. Az előadás több mint színház, tanítás irodalomról, esélyegyenlőségről, környezetvédelemről.

Total Dance Fesztivál
Március 28. Hungexpo
A 90-es évek kedvenc dance-formációi egy koncerten, a Total Dance Fesztiválon. Sztárvendégek a 2 Unlimited, a Brooklyn Bounce és a Mr President. Utazz vissza az időben egy fergeteges retrobulin!

Végre otthon!
Színes, magyarul beszélő animációs film
A Galaxis legidegesítőbben optimista és legkedvesebb űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Igazi családi film, már a mozikban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top