Szabadidő

Így hatotta meg a férj a násznépet – könnyfakasztó videó

Az amerikai esküvőkön szokás hosszú szerelmi fogadalmat tenni. A videóban szereplő vőlegény mégis meglepte a násznépet: igazán különleges és megindító esküt tett. Bár a klip már egyéves, nekünk még új. Nézzétek meg.

Brian Scott, Idahoe-i autóversenyző már kapcsolatuk hajnalán tudta: Whitney Kay élete szerelme. Ráadásul a nő első házasságából származó kislánya, Brielle is hamar a szívébe lopta magát. Az esküvőn, miután szerelmet vallott Whitney-nek, hirtelen letérdelt a nevelt lánya elé, és így szólt:

Brielle, mondhatok neked valamit? Megígérem neked, hogy mindig fogni fogom a kezed, végigugrálok veled az utcán, és vigaszt nyújtok neked, ha szomorú vagy.

Az első vendégek már sírnak, és Brian is könnyezni kezd, majd így folytatja:

Megígérem, hogy étkezés előtt imádkozom veled, este mesét olvasok neked. Esküszöm, megmutatom neked az édesanyáddal, hogyan kellene bánnia egy férfinak egy nővel. És mindenekfelett megígérem, hogy mindig megvédelek, gondoskodom rólad, és mindig szeretni foglak téged.

Nem csak a menyasszonyt hatották meg ezek az odaadó szavak – eddig kb. egymillióan kattintottak erre a videóra. (A nevelőapa-kislány rész 4:10-től kezdődik.)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top