Szabadidő

Itt a tavasz: programok az első márciusi hétvégére

Virágzik a hóvirág, Palya Bea Álomország kapujáról énekel, a Gozsduban pedig jelmezversenyt tartanak – a Piknik magazin szuper programjai március első hétvégéjére.

Hóvirágmező az Alcsúti Arborétumban
Február 27. – március 1.

Virágba borult a hóvirágmező az Alcsúti Arborétumban. Ne hagyd ki ezt a gyönyörű látványt, és csodáld meg a tavasz első hírnökeit.

Programok az első márciusi hétvégére

Tavaszváró hétvége a Szentendrei Skanzenben
Február 27–28.
Ezen a hétvégén nézheted meg utoljára a Skanzen Ajándék a frontról című első világháborús kiállítását, aminek apropójából most akár bakának is beállhatsz a Katonadolog hétvégén.

Palya Bea-koncert
Február 28., Puskin mozi
Dalok, versek Álomország kapujában és azon túl. Palya Bea nem csak a gyerekek kedvence. Altatok című lemezének dalait szombaton a Puskin moziban hallgathatod meg újra.

Családi hétvége a Műcsarnokban
Február 28. – március 1.
A Műcsarnok Illuminációk című kiállításához kapcsolódó családi hétvégén a gyerekek mese- és versíráson vehetnek részt, de terveznek és készítenek könyvborítókat és könyvjelzőket is.

Farsangi Varázslatok
Február 28., Bűvész Színház
Ezen az előadáson bárki, aki szeretné, felpróbálhatja a varázsló maszkját. Damien White különleges bűvészműsorában kifejezetten olyan trükköket válogatott össze, ahol a csodát a bűvész és néző együtt hozza létre.

Utazás Kiállítás
Február 26. – március 1., Hungexpo
Amíg a gyerekek a LEGO játszóházban játszanak, a felnőttek megtervezhetik a családi nyaralást. Magyarország legnagyobb turisztikai eseményén több száz kiállító és látványos programok várnak.

Rejtélyek a Duna Palotában
Február 28., Duna Palota
Bogozd ki a bűnügy szálait barátaiddal vagy a családdal. Az eset felgöngyölítéséhez egy kis humorra, csavaros észjárásra és vállalkozó szellemre lesz szükség. A bűnözők leleplezése után járó zsetonokat “kaszinózással” sokszorozhatják meg a kalandvágyók.

Programok az első márciusi hétvégére

Jelmezverseny a Gozsdu Udvarban
Március 1.
Öltözz be a legkedvesebb mesehősödnek, kisállatodnak vagy más kedvencednek, és mutasd meg magad a Gozsdu Udvar kisszínpadán. A jelmezverseny után cirkuszi játszóház és bohócok szórakoztatják a gyerekeket.

További szuper tavaszi programokat találtok a Piknik magazin oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top