Szabadidő

Halfesztivál és Neoton Karnevál – 8 program a hétvégére

Háromnapos halfesztivál és remek koncertek színesítik a mostani hétvégét. A Piknik magazin ezen a csütörtökön is 8 programot ajánl nektek!

Budapest Halfesztivál

Február 19-22., Vajdahunyadvár

Tor­kos csü­tör­tök, élő­hal bemu­tató, élmény­hor­gá­szat, halász­léfőző ver­seny, több száz hazai és nem­zet­közi hal­étel vár a Budapest Halfesztiválon. Fellép Király Viktor és Kökény Attila.

Tavaszi Ásvány- és Ékszerbörze

Február 21. KMO

A tél utolsó napjaiban kell egy kis csillogás. A világ minden tájáról származó ásványok, kőzetek, kagylók kiállításán nemcsak gyönyörködhetsz, de kedvenceidet meg is vásárolhatod.

Farsang a Győri Állatkertben

Február 21.

A Győri Állatkert második alkalommal rendezi meg farsangi mulatságát, amin bepillantást nyerhetsz a piráják és a majmok etetésébe, a gyerekek pedig maszkokat készíthetnek. A jelmezedet ne hagyd otthon!

Vasútmodell Kiállítás

Február 21-22. Klauzál Ház

Terepasztalok és vasútmodellek várják a vonatok szerelmeseit, valamint megismerkedhetsz a modellezés történetével is a 424-es Vasútmodellező Klub kiállításán.

Az Ősi Kína Kincsei

Áprilisig, Iparművészeti Múzeum

Az Iparművészeti Múzeum új kiállításán a Kínai császárság régészeti leleteivel, használati tárgyaival és az előkelőségek viseleteivel ismerkedhetsz meg a neolitikus kortól egészen a 18. századig.

Halász Judit koncert

Február 21. Marczibányi tér

Halász Judit klasszi­kus és kor­társ magyar költők meg­ze­né­sí­tett ver­seit énekli gye­re­kek­nek és szü­le­ik­nek évti­ze­dek óta nagy siker­rel. Szombaton hallgasd meg újra gyermekkorunk kedvenceit.

Ugorj be, és alkoss

Február 21. Budapest Galéria

A Munka-művek című kiállításhoz kapcsolódóan sokféle alkotási lehetőség vár a gyerekekre és a felnőttekre is szombaton a Budapest Galériában. Készíts kollázsokat, sík vagy térbeli alakzatokat színes szalagokból.

Neoton Karnevál

Február 20. SYMA-Csarnok

A Neoton Família sztárjai egy igazi Karneválra hívják a rajongókat. A koncert három részből áll majd: ezek lesznek: a Neoton Rock, a Neoton Líra és a Neoton Disco. A különböző “felvonásokat” Várkonyi Attila köti majd át, de a színpadkép és a zenekar is mindig a megfelelő stílusban változik, így a koncerten a közönség valóban úgy érzi majd magát, mintha egy karneváli forgatag részese lenne!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top