Szabadidő

Rapperrel állt össze Szécsi Zoltán és csapata – videó

A kaposvári sporthimnusz klipjében szerepelnek pólósaink.

50 méteres medence helyett gyermekmedence, kapu és kispad helyett minicsúszda – egyáltalán nem a megszokott környezet várt a Kaposvár Vízilabda Klub OB I-es csapatára a minap! Aggodalomra semmi ok, nem “fokozták le” Szecskáékat, azaz a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Szécsi Zoltánt és jelenlegi csapatát, csupán egy klipforgatás erejéig kellett kitörniük a napi rutinból – írja a kapospolo.hu.

A taszári rapper, MC Pita Ramos Kinn a város! című legújabb dala – amellyel a helyi sportolóknak és szurkolóknak szeretett volna kedveskedni – immár Kaposvár város hivatalos sporthimnuszává vált. A slágerhez készült videóban sok kaposvári sportoló kapott helyet, akiket eddig csak versenyhelyzetben láthattunk. Ám most fordult a kocka! A klipben – amelyet 13 óra alatt már 6400-an töltöttek le (!) – egészen más környezetben mutatkoznak be Szécsi Zoliék, a kaposvári kosarasok és jéghokisok, a Kaposvári Cápák válogatott úszója, Dudás Dániel, valamint a Rákóczi FC focistája, Rajczi Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top