Szabadidő

Együtt ünnepelték a főnöküket a The Walking Dead sztárjai

Ritkán láthatjuk a The Walking Dead színészeit öltönyben és estélyiben, de a hétvégén közülük többen is kirittyentették magukat főnökük, a sorozat vezető producere, Gale Anne Hurd kedvéért, aki életműdíjat kapott.

“Átvenni ezt a díjat sokkal többet jelent nekem, mint egy Oscar valaha is jelentett volna” – mondta köszönőbeszédében Gale Anne Hurd a Los Angeles-i Hyatt Regency Century Plazában, miután átvette a David O. Selznickről elnevezett mozgóképes életműdíjat a Producerek Szövetségétől. Amerika legjobb sorozatának vezető asszonya nem a két szép szeméért kapta az elismerést: a szuper zombis sorozatot leszámítva ő volt a Terminátor-filmek, az Armageddon, az Aliens és a Hulk-mozik producere is. Úgy tűnik, az ötödik évadánál járó The Walking Dead színészei nagyon szerethetik őt, ugyanis többen közülük ünnepelni is elkísérték a főnöküket. Ott volt Lauren Cohan, Sarah Wayne Callies, Alanna Masterson, Christian Serratos, Scott Wilson és Tyler James Williams is, akiket felettébb furcsa volt ennyire elegánsan látni.

A zombis sorozat rajongóit mostanában az a hír tartja lázban, hogy hamarosan újabb, The Walking Dead univerzumban játszódó sorozat indulhat (spin off), ami a hírek szerint magát a zombiapokalipszist mutatná be, nem pedig a későbbi túlélők megpróbáltatásait, mint a fő szálat mozgató sorozat.

Még több The Walking Dead hírt olvasnál? Keresd fel a sorozat hivatalos vagy rajongói Facebook-csoportját!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top