Szabadidő

A Dal 2015 – ők az első továbbjutók

Szombaton este megrendezték a 2015-ös Dal verseny első elődöntőjét. Idén nemcsak a zsűri pontozhat, hanem a nézők is. Lássuk, kik kerültek egy lépéssel közelebb a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválhoz!

Passed – Mesmerize
Tatár Csilla kétszer is kiemelte, hogy a Passed nevű zenekar tagjai egy évvel ezelőtt még az érettségire készültek, ám idén már az Eurovízióra gyúrnak.

Tóth Vera – Gyémánt
Néhány nappal ezelőtt azt írtuk, hogy szerintük az egyik legerősebb dal lehet az első elődöntőben a rettenetesen izguló Tóth Vera dala. Nagyot nem tévedtünk, mert az egykori Megasztár-győztes a második legtöbb pontot zsebelte be szombaton este. Nekünk is nagyon James Bond főcímdalra hajaz a Gyémánt, de ez kinek fáj?

Bogi – World of Violence
Dallos Bogi tavaly egészen a döntőig menetelt A Dalban. Az idén is mezítláb éneklő lánynak ebben az évben is bizalmat szavaztak a nézők, bár a zsűrit megosztotta a dala.

Szűcs Gabi – Úgysem felejtesz el
Szűcs Gabi, az egykori Cotton Club Singers tagja is középdöntős.

Karmapolis – Time Is Now
Egy igazán “2015-kompatibilis” dal is továbbjutott. Mondjuk, számunkra nem eléggé egyedi, de nem ülünk ott.

Vigaszágon bejutott a középdöntőbe: Antal Timi
Antal Timi lett a közönség kedvence, őt ugyanis csakis a nézői szavazatok repítették a középdöntőbe. A dalt egykori mentora, ifj. Malek Miklós szerezte.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top