Szabadidő

Csodás megmenekülés: befogadták, és megműtötték a beteg, hajléktalan cicát

Önzetlen segítség és gondoskodás – ezeket kapta meg a beteg cicus, miután bekerült az utcáról a menhelyre. Azóta már új otthona van, barátokra is talált, és végre újra szeretetben és biztonságban élhet.

Az utcáról mentették meg azt a cicát, egy vele született szemhéj-rendellenességgel került egy menhelyre. Phil névre keresztelték, és az Angel Animal Medical Center orvosa segített a abban, hogy az állat újra teljesen egészében lásson. Az eddig majdnem vak, hajléktalan macskaként élő Philnek rengeteg fájdalmat kellett elviselni a szembetegsége miatt, ám ő végig bátran tűrte ezt.

Csodás megmenekülés: befogadták és megműtötték a beteg hajléktalan cicát

A menhelyen élő gondozók segítettek a cicusnak orvost találni. Dr. Martin Coster vállalta, hogy a felső szemhéj nélkül született állat teljes egészében visszakaphassa látását. A bonyolult műtét közben visszaállították a szem körüli izmokat, így a cica újra láthatott a lábadozás után. Phil még a menhelyen ismerkedett meg egy másik cicával, Vixennel, akivel azonnal összebarátkoztak.

Csodás megmenekülés: befogadták és megműtötték a beteg hajléktalan cicát

Az elválaszthatatlan pajtásoknak azóta új családjuk van. A menhely még január elején osztotta meg azt a cuki videót, amelyben Phil műtétje után újra találkozik Vixennel.

 

 

Forrás: lovemeow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top