Szabadidő

Szilveszter: 7 program családosoknak

Mit csináljon a család az év utolsó napján? A válasz egyáltalán nem az, hogy nézzenek tévét! Íme, hét szuper program! Így szilveszterezzen a család!

Szilveszter az Ügetőn
December 31. Kincsem Park 12:30
Izgalmas futamok, koncertek és igazi szilveszteri hangulat vár szerdán a Kincsem Parkban. Fogadj a kedvenc lovadra, és legyen szerencséd az év utolsó napján!

Szilveszteri jelmezes futás
December 31. Kőszeg, Jurisics tér, 11 óra
Kezdd sporttal a szilvesztert a kőszegi jelmezes futáson. Minél bohókásabb, annál jobb, nevezési díjként pedig vidd magaddal azt az innivalót, amit a futam után szeretnél elfogyasztani.

Szilveszter a Fővárosi Nagycirkuszban
December 31., Fővárosi Nagycirkusz, 11 óra és 15 óra
Idén utoljára nézheted meg a a Fővárosi Nagycirkusz Zéró gravitáció című előadását, melyben lézershow, kutyarevü és gumikötélugrás ejti ámulatba a nagyérdeműt.

Szilveszteri Show a Bűvész Színházban
December 31. 18:00, Bűvész Színház
Daniel White szilveszteri bűvész- és mentálműsora garantálja, hogy az egész család számára varázslatosan teljen az év utolsó napja.

Családi szilveszter az Apacuka zenekarral
December 31., Törökbálint, 11 óra
Bulizz együtt a gyerekekkel az Apacuka zenekar koncertjén. Utána 12-kor “éjféli koccintás” és lencse minden mennyiségben.

Kölyökszilveszter a Kalandpark Játszóházban
December 31.
10–15 óráig
A legkisebbek sem maradnak le a buliról, a Kalandpark Játszóház szilveszteri programján minidiszkó, karaokebajnokság és lufieső szórakoztatja a gyerekeket.

Aréna Jégterasz
December 31., Aréna Bevásárlóközpont
Hangolódj az esti bulira egy korizással az Aréna Jégteraszon, ahol este hattól tízig szuper zenékre csúszhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top