Szabadidő

Elképesztően énekli Whitney Houston dalát egy tinilány – videó

Internetes sztár lett vele.

A 14 éves, skót Jade Burke még tavasszal énekelte fel Whitney Houson I Will Always Love You című dalát. A Youtube-ra feltöltött videóra néhány napja bukkant rá egy amerikai rádióállomás, meg is osztották a Facebook-oldalukon. Ez pedig egycsapásra meghozta  a hírnevet a fiatal lánynak. A felvételt több millióan hallgatták meg, és sokak szerint ez a valaha készült legjobb feldogozása a legendás dalnak.

Nem kérdés, hogy Jade őstehetség, egyelőre azonban a tanulás a legfontosabb a számára. Azt tervezi ugyanakkor, hogy a vizsgái után jelentkezik a brit Csillag születikbe vagy valamelyik más tehetségkutatóba. Nagy álma, hogy Adele-lel vagy Ed Sheerannel énekelhessen duettet.

“Tudom, hogy zenészként nehéz sikeresnek lenni, ezért szeretnék annyi képesítést szerezni, ahányat csak tudok. Ha pedig a zenélés nem jön össze, állatorvosként szeretnék dolgozni” – nyilatkozta Jade, aki ezek szerint nemcsak tehetséges, hanem bizony okos is. 

Forrás: mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top