Szabadidő

7 program advent harmadik hétvégéjére

Karácsonyi kiállítás, fényvillamos és koncertek. Hét szuper programot ajánlunk erre a hétvégére.

Karácsonyi kiállítás a Hubay Házban
Állandó kiállítás Szentendrén
Ha tudni szeretnéd, hogyan ünnepelték a karácsonyt 150 évvel ezelőtt, vagy milyen karácsonyfadíszeket használtak, látogass el Szentendrére, a Karácsony Múzeumba, és éld át a karácsony varázsát.

Karácsony a Kastélyban
December 13–14. , Nagytétényi Kastély
Igazi karácsonyi hangulat vár a hétvégén a Nagytétényi Kastélyban. Szombaton minden a szaloncukorról szól majd, és kóstolni is ér, vasárnap pedig egy restaurátor szemén keresztül ismerheted meg a kastélyt.

Karácsonyi hétvége a Katonában
December 12–14. Katona József Színház, Budapest
Kolibri matiné, etnodiszkó és a Kurázsi mama nyílt próbája is várja a felnőtteket és a gyerekeket a Katona József Színház hagyományos karácsonyi hétvégéjén. Amíg a gyerekek mesét hallgatnak, válogass a január–februári jegyek között.

Karácsonyház a Gödöllői Kastélyban
December 13–14. Gödöllői Királyi Kastély Pálmaháza
Készíts a gyerekekkel képeslapot vagy ajándékkísérőt, hólabdát, és díszítsetek mézeskalácsot a Gödöllői Királyi Kastély pálmaházában.

Iszkiri Zenekar – Karácsonyi koncert
December 14. 11:00, Budavári Művelődési Ház
Fergeteges hangulatra és sok-sok meglepetésre számíthatsz az Iszkiri Zenekar karácsonyi koncertjén. A szellemes dalszövegeket pedig nemcsak a gyerekek fogják dúdolni, hanem te is, ezt garantálom.

Fényvillamos
December elejétől január 6-áig Budapesten, Miskolcon és Debrecenben
A fényvillamoson 3500 méter­nyi fény­fü­zé­ren 39 200 hideg­fe­hér és kék színű LED vilá­gít, utast­e­rében pedig ünnepi díszí­tés teremt kará­cso­nyi hangulatot. A 2-es és a 19-es vonalán akkor is megéri egy kört menni, ha nincs arra dolgod.

Antik Placc a Bálnában
December 14. 10:00–18:00-ig, Bálna
Régi, újragondolt és átalakított tárgyak, valamint a mai dizájn megismertetése a cél az Antik Placc vasárnapi rendezvényein. A vásár mellett zenei programok, gasztronómiai különlegességek várnak, és hogy a gyerekek se uatkozzanak, a Fabrika Műhely gondoskodik a kreatív foglalkozásról.

Még több program a Piknikmagazin.hu oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top