Szabadidő

Ennyire cuki cicás videót még nem láttál

Adni öröm – főleg ha olyan az ajándék, amire az ünnepelt már régóta vágyik. Cuki videó egy kislány születésnapi öröméről!

A hatéves Brooklyn már régóta vágyott egy kiscicára. A családnak volt már előzőleg két macskája, de ők nemrég elpusztultak. A kislány legnagyobb vágya tehát egy saját cicus volt, de a szülei úgy gondolták, még várnak ezzel egy kicsit. Aztán az élet közbeszólt.

A kislány anyukája egy állatkórházban dolgozott, amikor egy sürgősségi császármetszésnél árván maradt kiscicát mentett meg. A cicus szíve gyenge volt, de szerencsére életben maradt, így az anyuka, miután a macska felerősödött, elhozta kislányának, aki születésnapi ajándékcsomagban kapta meg a kis túlélőt.

A meglepetés hatalmas volt Brooklynnak, az arcára van írva az a határtalan szeretet, amivel az új családtagot fogadja. Ennél cukibb videót ma már nem találunk, ebben biztosak vagyunk!


Forrás: People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top