Szabadidő

Felfedte titkait Istenes Bence

100. adásához érkezett a magyarországi X-Faktor: a szombat esti élő show – a jubilálás miatt – igazán különlegesnek ígérkezik. Kíváncsiak voltunk, vajon a produkció egyik oszlopos tagja, Istenes Bence hogyan élte meg az elmúlt éveket. Jöjjenek a műsorvezető leg-leg-leg pillanatai:

A legszebb: Amikor először megláttam Adélt (Csobot Adél, a műsorvezető kedvese – a szerk.), akkor még az After X műsorvezetője voltam. Akkor még nem is gondoltam, hogy ez az életem egyik legmeghatározóbb pillanata lesz.

A legviccesebb: Amikor a Resti Görlz a színpadra lépett, az épületben elszabadult a “pokol”. Az egész stáb a két táncoslány sokkolóan vicces koreográfiáját táncolta a backstage-ben.

A legmeghatóbb: Az After X műsorvezetője voltam, amikor Oláh Gergő a “Törj ki a csendből” című dallal megnyerte a 2012-es évadot.

A legszomorúbb: Amikor néhány hete kiesett Ricsi bácsi (Szabó Richárd – a szerk.) és az egész stúdió zokogott.

A legszürreálisabb: Egy fura fazon az Óz, a nagy varázsló betétdalát énekelte, miközben trükközni akart egy kicsit egy ócska bábuval. A vége az lett, hogy majdnem felgyújtotta saját magát, a színpad viszont szó szerint lángolt. Még én is elindultam egy poroltóval, hátha szükség lesz rá.

A legmeglepőbb: Az idei évad elején nem gondoltam, hogy a lányok kategóriában majd a versenyben maradó egyetlen versenyző egy tizenöt éves lány lesz. Tóth Andi igazi őstehetség, felrobbantja a színpadot minden egyes produkciójával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top