Szabadidő

Jennifer Aniston elbűvölt bennünket – exkluzív videó

Szomszédlányból dögös komikává érett, és újabban erősen korhatáros vígjátékokban nyűgözi le rajongóit. Londonban találkoztam vele, ahol elmesélte, miért jó dolog szexőrültet alakítani.

Amikor egy beszélgetés úgy indul, hogy az interjúalany kapásból átkeresztel, az eléggé zavarba ejtő, de Jennifer Aniston még ezt is képes viccesen és aranyosan csinálni. A Förtelmes főnökök 2. apropóján beszélgettünk. Bármily hihetetlen, de az idén negyvenötöt betöltött színésznő az eddigi karrierje során még sosem szerepelt folytatásban. A vele kapott percek gyorsan elrepültek, így sajnos a jövő évi Oscar-esélyeiről és egy esetleges Jóbarátok-folytatásról már nem tudtam kérdezni. Viszont az utóbbi kapcsán az interjú utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy csak az után tartja elképzelhetőnek, ha már mind a hatan nyugdíjaskorba léptek, a sztori pedig játszódhatna egy öregotthonban. Az ideális cím ehhez Jennifer szerint a Golden Friends lenne.

A Förtelmes főnökök három főszereplőjével, Jason Batemannel, Jason Sudeikisszel és Charlie Day-jel is beszélgettünk. A velük készült exkluzív Nők Lapja Café-interjút itt tekintheted meg.

Vágás és feliratozás: Arányi Zsuzsanna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top