Szabadidő

Bor-, sajt- és pálinkafesztivállal támad a hétvége

Legjobb, ha éhesen indulunk a fesztiválokra. Ha pedig meguntuk az ivást, megnézhetjük Leonardo Da Vinci ereklyéit.

Budavári Pálnika- és Kolbászfesztivál (2014. október 2. – 2014. október 5.) – Most olyan kézenfekvő belinkelni ide a Magna Cum Laude Pálinka-dalát.

Móri Bornapok és X. Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál (2014. október 2. – 2014. október 5.) – Lesz szüreti felvonulás, borkirálynőválasztás…, de mindez kit érdekel, a lényeg, hogy borkóstolás is lesz.

Töltődj fel energiával
Kényeztesd és érezd jól magad: jógázz minden nap! A jógi élvezheti a rendszeres mozgás jótékony egészségmegőrző, kitartás- és idegrendszer-erősítő hatásait. Sok szeretettel várunk különböző fajtájú csoportos jógaóráinkra a Bijó Energia Öngyógyító Központba. Vár a Bijó. Infó: www.bijoenergia.hu.(X)

Bor-, sajt- és pálinkafesztivállal támad a hétvége

Design Hét (2014. október 3. – 2014. október 12.) – Mert olyan dizájnos mostanában ezzel foglalkozni.

Magyar Sajtmustra (2014. október 3. – 2014. október 4.) – De ezt miért nem a fővárosban szervezik? Irány Nyíregyháza!

Tapolcai Pisztráng és Bor Fesztivál (2014. október 3. – 2014. október 5.) – Ütős egy kombináció: hal és bor. Mutatjuk, mikkel készülnek (elképesztő!): Ropogós tapolcai pisztráng, Bükkfa fűrészporon füstölt tapolcai pisztráng, Kakukkfűvel, rozmaringgal, borssal bundázott ropogós tapolcai pisztráng…

Leonardo da Vinci izgalmas találmányai (október 2. –  október 19.) – Aki nem tud Pécsig utazni, az néhány Leonardo ereklyét most egy fővárosi plázában is megnézhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top