Szabadidő

Ezzel vége a fagyoskodásnak

Az egyre több napsütés mellett a hétvégén 21 fokig is emelkedhet a hőmérséklet, főleg vasárnapra ígérkezik kellemesen őszies idő.

Szombaton a nyugaton kezdetben kisebb esőt okozó felhősáv fokozatosan kelet felé mozdul el, délutánra egyre szakadozottabbá válik az Időkép előrejelzése szerint. A legtöbb napsütés keleten, délkeleten ígérkezik. Napközben helyenként megélénkülhet az északnyugati szél. Délutánra 17 és 21°C közé melegszik a levegő.

Vasárnap a reggeli köd feloszlása után már sok napsütés, száraz idő várható, a csúcshőmérséklet általában 20°C körül alakul. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad.

Hétfőn is folytatódik a vénasszonyok nyara. Hajnalban helyenként pára-, illetve ködfoltok képződhetnek, napközben azonban sok lesz a napsütés, csapadék nem várható. Északnyugaton megélénkülhet a déli-délkeleti szél, délutánra pedig 21-22 fok köré melegszik a levegő.

Kedden
kellemes, ragyogóan napos idő ígérkezik, 21-23 fokos csúcshőmérséklettel. Mindemellett a légmozgás is országszerte gyenge lesz. Hajnalban továbbra is kialakulhatnak pára-, illetve ködfoltok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top