Szabadidő

Már kapható az új Ken Follett-könyv

A trilógia befejező része a hidegháború éveiről szól.

Ken Follett Évszázad-tilógiájának 3. kötete világszerte szeptemberben kerül a boltokba. Az örökkévalóság küszöbén című kötet kedd óta már kapható Magyarországon. A trilógia első két kötete, a 2010-ben megjelent A Titánok bukása és a két évvel későbbi Megfagyott világ 12, 5 millió példányban kelt el világszerte.

Már kapható az új Ken Follett-könyv

Az Évszázad-trilógia öt különböző nációjú – amerikai, angol, walesi, német és orosz – család történetét mutatja be a 20. században. A magyarul Az örökkévalóság küszöbén címmel megjelent befejező rész a hidegháború éveiről szól.

A 65 esztendős, Walesből származó szerző a világ egyik legnépszerűbb regényírója, műveit 33 nyelvre fordították le, 80 országban kaphatóak. A trilógia televíziós adaptációja már előkészületben van.

Follettnek, akire 1978-ban a Tű a szénakazalban című háborús thrillere nyomán figyelt fel a világ, eddig harminc regénye jelent meg, több mint 150 millió példányt adtak el belőlük. Éppen negyed százada, 1989-ben kiadott A katedrális című művét 34 millió példányban vásárolták meg. A középkori témájú regényből televíziós sorozat is készült. Follett a mű folytatását is megírta Az idők végezetéig címmel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top