Szabadidő

Bemutatták Harry herceg új viaszszobrát – fotó

Néhány nappal 30. születésnapja előtt leleplezték Harry brit herceg új viaszszobrát Madame Tussaud londoni panoptikumában.

Vilmos herceg öccsét az új szobor hősies katonaként, terepszínű egyenruhában ábrázolja. A korábban álruhában bulizó Harry karjait lazán csípőjére téve mosolyog a látogatók fényképezőgépébe.

Az új szobor Harry herceg 2006-ban készült viaszmását váltja le. Az a szobor a királyi családtagot egyszerű kék öltönyben ábrázolta. “Harry herceg nagyon megváltozott első szobra elkészítése óta. Közelgő, szeptember 15-i harmincadik születésnapja tökéletes alkalom volt arra, hogy leleplezzünk egy új, modernebb megjelenésű szobrot” – mondta el Matthew Clarkson marketingmenedzser.

Mintegy 150 ezer fontba (60 millió forintba) és négy havi munkába került a viaszszobor elkészítése. Az “új Harry herceget” a panoptikum királyi termében, családtagjai viaszmásának körében állítják ki.

Forrás: madametussauds.com
Forrás: madametussauds.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top