Szabadidő

Ő a legjobban fizetett tévészínésznő

Harmadik éve áll a lista élén.

Sofia Vergara a legjobban fizetett színésznő az amerikai televíziózásban. A Forbes magazin friss listája szerint a Modern család sztárja az elmúlt évben 37 millió dollárt (csaknem 9 milliárd forintot) keresett.

Az Emmy-díjas sorozat minden egyes epizódjáért 325 ezer dollárt (77 millió forintot) kasszírozó Vergara mögött alaposan lemaradva Mariska Hargitay áll a listán, aki az NBC-n futó Különleges ügyosztály főszereplőjeként 13 millió dolláros (3 milliárd forintos) bevétellel lett a második. Az Agymenőkből ismert 28 esztendős Kaley Cuoco-Sweeting pedig 11 millió dolláros (2,6 milliárd forint) keresettel szerezte meg a harmadik helyet.

Ő a legjobban fizetett tévészínésznő

A 42 esztendős Vergara a Modern család mellett számos üzleti vállalkozásból is gyarapítja vagyonát: üdítős, kozmetikai és ruházati cégekkel is van szerződése. A színésznő továbbá társalapítója a Latin World Entertainment cégnek. Az apai ágon magyar származású 50 éves Hargitay 450 ezer dollárért (107 millió forintért) forgat le egy epizódot a kilencvenes évek vége óta játszott krimisorozatból.

Egyaránt tízmillió dolláros (2,4 milliárd forint) bevétellel Julia Margulies (A férjem védelmében), Ellen Pompeo (A Grace klinika), Cobie Smulders (Így jártam anyátokkal) osztozik a gazdasági magazin ranglistájának negyedik helyén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top