Szabadidő

Ice Bucket – a legjobb jeges vizes videók Hollywoodból

Ice Bucket – vagyis öntsd le magad egy vödör jeges vízzel. Ilyen videókkal van tele az internet napok óta. Összeszedtünk a kedvenceinket, és igazán örülnénk egy magyar verziónak!

Az ALS-kihívás lényege, hogy aki leönti magát egy vödör jeges vízzel, az három embert kihívhat, akik szintén leöntik magukat egy vödör jeges vízzel és pénzt adományoznak az ALS-alapítványnak.
Az ALS az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség. A beteg végül teljesen elveszíti mozgásképességét, majd a légzőizmai sem működnek.

Az első nagyobb, felkapott videót a Facebook-guru Mark Zuckerberg töltötte fel a netre. Többek között kihívta Bill Gatest, akinek igazi Mekk Mester-videója aranyat ér.

Az amerikai Voice régóta nagy kedvencünk, mert egy tényleg élvezhető tehetségkutató. Az ottani műsorvezető és két mester (Blake Shelton és Adam Levine) is kibírta a jeges vizet. 1:45-nél vágja magát jógapózba Levine, aki aztán kihívta Robert Downey Jr.-t.

Downey-t aztán többen is kihívták, és a Vasembert az állapotos asszonykája öntötte le a jéggel. Figyeljétek csak a kurjantó hangot!

Charlie bácsi, vagyis Charlie Sheen magasról tett a szabályokra, és úgy gondolta, hogy a jeges víz a hülyéknek való, és szerinte az nem segít a betegeken. Viszont 10 000 dollárt a fejére borított, amit aztán oda is adományozott az alapítványnak. És még egy csavar a történetben: kihívta Ashton Kutchert (aki őt váltotta a Két pasi meg egy kicsiben), valamint egykori kollégáját, Jon Cryert.

Lúzer Alan Harper, vagyis Jon Cryer pedig háromszor került “a kihívottak” közé, így szerencsétlen ennyiszer öntötte le magát jeges vízzel, de az utolsó alkalommal, Sheenhez hasonlóan, pénzzel is.

Ashton Kutcher videójában vendégszereplőket is láthatunk, a háttérben pedig ott kuncog a színész állapotos menyasszonya, Mila Kunis is.

A sorozatoknál maradva; a Grace Klinika szereplői csoportosan öntötték le magukat, és 100 000 dollárt adományoztak az alapítványnak, és kihívták többek között a Botrány című sorozat szereplőit. Mi csak azt nem értjük, hogy egy hollywoodi sorozatgyárban senki nem tud nézhető minőségű videót csinálni?…

Éles kanyart veszünk, és Ben Affleck videóját mutatjuk. Nem meglepő, hogy régi haverjait, Jimmy Kimmelt és Matt Damont hívta ki, valamint az Így jártam anyátokkal sorozat Barney-ját, Neil Patrick Harrist. És negyedikként a saját feleségét, akit aztán bedobott a medencébe. Hallgassátok csak, hogy nevet hangosan a háttérben a házaspár legkisebb gyermeke. Nagyon cukik!

Az egyik legfiatalabb híresség, akit leöntöttek: Chandler Riggs, vagyis Carl a The Walking Dead sorozatból. Imádjuk, na.

 A focivébé döntőjének egyik sztárja, a német André Schürrle is leöntötte magát.

 

 

A sor végtelen: Justin Bieber és Timberlake, Martha Stewart, a One Direction, a Castle sztárja, Nathan Fillion, a Modern család sorozat szereplői, Stephen Amell, a Zöld íjász sorozat főszereplője, Kaley Cuoco, Ryan Seacrest ,Oprah, Steven Spielberg…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top