Hazug, tanárral kavaró kamaszok

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Gondoltam, írok egy kritikát a Pretty Little Liars (Hazug Csajok Társasága) sorozatról, elvégre a hétvégén ledaráltam 18 részt, igazi hős vagyok. De rájöttem, hogy összesen öt gondolatom támadt az egész tinis drámáról.
Írta: | 2014. 08. 04. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Röviden:
A sorozat központjában öt lány (Aria, Hanna, Emily, Spencer, Alison) áll, akik közül az egyikük, Alison egy rejtélyes éjszaka után eltűnik, de a testét nem találják sehol. Egy évvel később a lányok eltávolodtak egymástól, de hirtelen rejtélyes üzeneteket kapnak egy titkos A-tól. Ki lehet vajon az az A? És miért tudja a lányok összes titkát?

1. Olyan, mint a Született feleségek, csak az átlagéletkor nem 40, hanem 17 év.

A hazug, tanárral kavaró kamaszok
A hazug, tanárral kavaró kamaszok

2. A gimis csajok úgy öltöznek fel – ha iskolába mennek –, mintha most másztak volna elő az egyik Hajógyári-szigeten található szórakozóhelyről. Lehet naiv vagyok, de áruljátok már el, egy IV. kerületi gimiben is így járnak iskolába a lányok?

A hazug, tanárral kavaró kamaszok

3. Nem számít, hogy 30 éves vagy, amíg nem látszik, nyugodtan játszhatsz 16 évest, mert ez Hollywood.

4. Értem én, hogy ez egy sorozat, de négy 16 éves családjából tényleg senki veszi észre, hogy a csemetéje belekeveredett egy pszichopata őrült játékába?

A hazug, tanárral kavaró kamaszok

5. És jöjjön az ötödik pont. Legyen ez a kifejtős rész. Az egyik főszereplő csaj – tényleg mind tök egyforma, ne várjátok tőlem, hogy megjegyezzem, melyik – a friss diplomás irodalomtanárával kavar. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem 16 évesen eszembe nem jutott, hogy a viszonylag fiatal férfi tanáromba szeressek bele. Oké, az 15 évvel ezelőtt volt. Oké, ez egy sorozat. Oké, lehet én vagyok maradi/konzervatív/begyepesedett – na ezt talán nem mondanám –, de tényleg csak nekem van azzal bajom, hogy már a sokadik amerikai tinisorozatban látom (90210, Pretty Little Liars...) azt, hogy a gimis lány „lamúrozik” a szuperfiatal, szuperdögös irodalomtanárral? „Miért zavar? Mert a férfi egy tanár? Az is zavarna, ha a kamasz lány egy 23 éves taxissal, mixerrel, orvostanhallgatóval kavarna? Az jobban elfogadható?” – kérdezte egy haverom tőlem. Nem tudom. Jobban?...

A hazug, tanárral kavaró kamaszok
Olvass tovább

Hozzászólások

lollikaa 2015-07-17 12:01

1. Amúgy ha nem érdekel a sorozat akkor minek nézed?? 2. Már elegem van az ilyen emberekből akik csak KRITIKÁKAT keresnek akár egy sorozatról akár egy filmről!! 3. HA NEM TETSZIK NE NÉZD! ILYEN EGYSZERŰ! 4. ÉS BIZTOS UNALOMBÓL KEZDTED EL NÉZNI HOGY ITT EZT A CIKKET MEG TUDD ÍRNI! BOCSI HOGY EZT MONDOM DE EZ SZÁNALMAS. 5. ÉS PL. HA VALAKI MÉG NEM KEZDTE EL A SOROZATOT AKKOR CSAK A CIKKET OLVASSA EL AKKOR NEM FOG TETSZENI A SOROZAT MERT ILYEN IDIÓTÁTÓL (AKI MELLESLEG CSAK 18.RÉSZT NÉZETT MEG ) ELMEGY A KEDVE. 6. ELŐSZÖR NÉZD VÉGIG A SOROZATOT ÉS UTÁNA ÍRJ KRITIKÁKAT......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no_signal 2014-08-04 13:13

Ha valakinek lövése sincs a sorozatokról az miért ir sorozat-filmkritikát?
A másik, ha valaki ennyire a kákán is csomót kereső tipus az egyáltalán mi a fenének néz bármit is. Ez egy film, egy sorozat a népek szórakoztatására készült. Miért kéne bármi köze hogy legyen a realitáshoz?
Amúgy igen szokás beleszeretni tinilányoknak a dögös tanárba és igen szokás igy kiglancolva suliba járni. Ez igy volt már huszonöt éve is, manapság méginkább így van.

gyöngytyúk 2014-08-04 12:52

Ha ennyire rühelled a sorozatot, minek néztél meg belőle 18 részt? :P
(Az egyik főszereplő csaj - tényleg mind tök egyforma, ne várjátok tőlem, hogy megjegyezzem, melyik) ----- na persze :D

Nők Lapja Cafe 2014-08-04 12:52

Gondoltam, írok egy kritikát a Pretty Little Liars (Hazug Csajok Társasága) sorozatról, elvégre a hétvégén ledaráltam 18 részt, igazi hős vagyok. De rájöttem, hogy összesen öt gondolatom támadt az egész tinis drámáról.

Nők Lapja Café: Hazug, tanárral kavaró kamaszok