Szabadidő

7 dal, amit meghallgatunk az idei Szigeten

Nagy visszatérők, német retrobandák és Európa legmenőbb énekesnője. Az idei Sziget felhozatalából szemezgettünk.

Blink 182 – All The Small Things

15 évvel ezelőtt mit nem adtunk volna egy Blink 182-koncertért?! Szóval kicsit megkésve bár, de most meghallgathatjuk a Backstreet Boys-paródiát.

Die Fantastischen Vier – MFG

Mi a közös bennünk: Die Fantastischen Vier, Die 3. Generation, Tic Tac Toe? Három olyan német banda, akiknek dalait még parabolán hallgattuk a német VIVA csatornán. A háromból az egyik idén a Szigeten ad koncertet, ráadásul a Die Fantastischen Vier dalszövegeit annak ellenére sem nehéz megjegyezni, hogy első hallásra szívatós nyelvtörőnek tűnnek.

Lilly Allen – Hard Out Here

Amikor legutóbb láttuk Lilly Allent a Szigeten, még szingli volt. Most két gyermek anyukája, de még így is ő a legszókimondóbb és legérdekesebb európai popénekesnő. Két Britney Spears-koncert között egy ilyen is jut a magyaroknak.

Cee Lo Green – It’s Ok

Mit tehet egy unatkozó zenész, ha nem a Voice-ban zsűrizik? Eljön a Szigetre. Szeretjük mi Cee Lo Green limonádés slágereit, de a macskája meg a karácsonyi albuma a legmenőbb.

Imagine Dragons – Radioactive

Mindig kell egy aktuális “fiatalok kedvence” banda a Szigetre. Mi jobban örülnénk Muse-nak vagy a Coldplay-nek, de erre is elugrálunk.

Placebo – Running up That Hill

A “p” betűs bandák a Sziget örök visszatérői: Prodigy, Placebo… Olyan nélkülözhetetlen elemei ezek a magyar fesztiválnak, mint a fény, meg az utolsó napos hagymás zsíros kenyér.

Madness – Our House

Miattuk sajnáljuk, hogy kihagytuk azt a napot a fesztiválból. Itt a visszatérő alkalom.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top