Szabadidő

4 őszinte idézet, amitől te is beleszeretsz a még mindig gyönyörű Susan Sarandonba

Idén 44 éve állt először a kamerák elé, a Daily Beast pedig egy interjút közölt vele, amiből kiderül, hogy nemcsak testben, de lélekben se nagyon öregszik. Őszinte, humoros, érdekes, és magasról tojik rá, hogy az emberek mit gondolnak róla. Az interjú legjobb pillanatai.

A párkapcsolatbeli korkülönbségekről:
“Az anyai nagymamám olasz emigráns volt New Yorkban, az édesanyja pedig már tízéves korában meghalt. Egy 21 éves srác költözött a szomszédba, és 12 éves korában gyereket csinált neki. Azt hazudta a srácnak, hogy már 15 éves, hogy az elvehesse őt feleségül – akkoriban 15 éves kortól szabadott házasodni. A dolgok csak úgy megtörténnek.”

Woody Allenről:
“Úgy hiszem, elég kegyetlen módon tépte szét azt a családot, és nem igazán törődött a következményekkel. Mindig is arról volt híres, hogy szereti a fiatal lányokat. Mármint az igazán fiatalokat. Akkoriban Soon-Yi még nagyon sebezhető volt, így ez az egész a testvéreknek és Miának is borzalmas lehetett. Egyszerűen nem szabadott volna megtörténnie.”

Brad Pittről:
“Egyszer azt nyilatkozta rólam,  hogy a Thelma és Louise forgatásán nekem köszönhette, hogy profibban és fegyelmezetten tudott dolgozni, de fogalmam sincs, miről beszél, mert én egyáltalán nem így emlékszem rá. Már amikor megérkezett, egy cuki, vicces és profi színész volt. Amikor először láttam a flörtölős rendőrségi jelenetét a filmben, rögtön éreztem, hogy ez a fickó elképesztően különleges fazon.”

New Yorkról:
“Ha híres ember vagy, New York igazán ideális lakóhely számodra. Ha LA-ben élnék, biztos, hogy kapuk mögött, az emberektől elkülönítve élném a mindennapjaimat. Szeretem, hogy a srácaim mindenféle kölykökkel sportolhatnak odakint, bárkibe bele lehet futni csak úgy az utcán, ráadásul a New York-iak kemények, és egyben nagyszerű a humoruk is. Nem örülök annak, hogy egyre drágább, és azzal se értek egyet, hogy a gazdagabbaknak többet kell adózniuk. Ahányszor csak munka miatt el kell utaznom, mindig örömmel jövök haza. Itt képtelenség unatkozni. A múltkor végigsétáltam az Union téren, és az emberek ott tangóztak a közepén. Hol fordulhatna még ez elő? Csak New Yorkban!”
A teljes interjút itt olvashatod el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top