Szabadidő

7 remek program hétvégére

Művészetek Völgye, Sárkány- és Gasztrofesztivál is vár ezen a hétvégén. Azoknak pedig, akik nem bírják a kánikulát, irány a mozi! Szemezgessetek kedvetekre programjaink közül!

Szerelemre hangszerelve
Júliusban irány a mozi: Keira Knightley új filmje egyszerre fog megríkatni és dalra fakasztani. A Szerelemre hangszerelve két elveszett lélek – egy rocksztár barátnője és egy lemezkiadó zenei producere – sorsfordító találkozásáról szó, amiből egy csodálatos zene születik New York utcáin. A látványt a Maroon 5 frontembere, Adam Levin és Mark Ruffalo édesítik. Szerelemre hangszerelve július 24-től a mozikban!

Hol? Mozikban
Mikor?  Július 24-től
Mennyi? 900–1600 forint

5 remek program hétvégére

Micsoda nők!
Az íróként és rendezőként most debütáló, eddig csak színészként ismert Audrey Dana a francia nők titkát igyekszik megfejteni könnyed nyári mozijában. Ezúttal nem egy, nem kettő, és nem is nyolc, hanem tizenegy ízig-vérig párizsi hölgy hétköznapjaiba pillanthatunk be, akiknek sorsa keresztbe-kasul fonódik egymással és jó néhány férfival. Van itt megcsalás, csábítás, szakítás, szerelem és szex – vagyis minden, ami az élet. A Micsoda nők! július 24-től a mozikban!

Hol? Mozikban
Mikor? Július 24-től
Mennyi? 900–1600 forint

IX. Gyógy-Bornapok – Büki Gasztrofesztivál
Az idei évben kilencedik alkalommal rendezik meg a Gyógy-Bor Napok – Büki Gasztrofesztivált. Idén nyáron ötnapos rendezvénysorozattal várják a vendégeket. Négy színpadon különböző korosztályoknak és zenei stílusoknak megfelelően elkülönített előadások, fellépések tekinthetők meg. A fesztivál elnyerte 2014–2018 között a nyugat-dunántúli turisztikai régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai rendezvénye címet.

Hol? Bükfürdő
Mikor? Július 23–27.
Mennyi? 1000–7900 forint

IV. Sárkányfesztivál
2014-ben a negyedik alkalommal várják színes programokkal a szárszói Sárkányfesztiválra a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A fesztivál a “híres egyfejű” sárkány, Süsü köré szerveződik, aki sárkányhajón érkezik a rendezvényre. A látogatók kedvükre élvezhetik a családos gyermekprogramokat és a zenés-táncos műsorokat több mint egy héten keresztül.

Hol? Balatonszárszó
Mikor? Július 26. – augusztus 3.
Mennyi? Ingyenes

24. Művészetek Völgye
A Balaton-felvidék több száz éves településein (Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend) az immár hagyományos, 10 napos programsorozat látogatói idén a már klasszikus “völgyművészek” előadásai mellett új fellépőkkel, programokkal és helyszínekkel találkozhatnak. Az ország legnagyobb nonprofit összművészeti fesztiválja hű kíván maradni az alapítás óta jellemző értékőrző és értékteremtő törekvéseihez, ugyanakkor az innováció jegyében olyan új szubkultúrák felé is nyit, amelyek korábban kevésbé voltak jelen a Völgyben.

Hol? Kapolcs
Mikor? Július 25. – augusztus 3.
Mennyi? 3000 – 50 000 forint

A Dinoszauruszok Élete kiállítás
65 millió évvel ezelőtt a dinoszauruszok uralták a világot. Most újra itt vannak! A Dinoszauruszok Élete a legszórakoztatóbb, oktató jellegű dinoszauruszkiállítás. Több millióan látták már világszerte a több mint 50 mozgó dinoszauruszt, amelyek egyszerre ijesztették meg és bűvölték el a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A kiállítás időgép módjára repíti vissza a látogatóit a varázslatos, történelmileg autentikus világba, amely feledhetetlen élményt nyújt a látogatók számára.

Hol? Millenáris Park B épület
Mikor? Június 7. – augusztus 24-ig
Mennyi? 3300–9900 forint

EDM Summer Jam és Beach Body verseny
EDM Summer Jam és Beach Body verseny várja a Borsodi Beach Club vendégeit Siófokon, július 26-án. Míg napközben a sportprogramok mozgatják az aktív pihenőket, addig az este fergeteges partyba fordul, ahol a hazai élvonal képviselői mellett fellép a német slágergyáros, R.I.O is.

Hol? Siófok
Mikor? Július 26.
Mennyi? 1000-5000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top