Szabadidő

Villámlás előtt fotózkodik a család

Cukin mosolyogni az állatkertben, pózolni egy híres épület előtt vagy strandolni a családi fotón? Felejtsd el! Most éppen villámlással menő fotózkodni. Legalábbis egy amerikai család ezt vallja.

“Hatalmas szerencsénk volt, mert bár a vihar a villámlásokkal, és a forgószéllel – nagyon közel volt hozzánk, biztonságban voltunk annyira, hogy jó kép szülessen, és még legyen tíz percünk  menedékre találni” – újságolta el Kelly DeLay.

Az extrém időjárásokat előszeretettel fotózó DeLay azt mondja, mindig is szeretett volna egy olyan képet, amin a családja látható, a háttérben pedig egy nagy vihar. Most végre teljesült az álma, a képet egyébként Texasban sikerült elkészíteni.

“Évek óta üldözöm a viharokat, de a családomat nem tettem ki ennek. A feleségem megbízik bennem, és nem sodortam veszélybe a családomat – büszkélkedett DeLay, aki 5 éve üldözi a viharokat, és a családi fotó lesz a zárókép a gyűjteményében. – Öt év alatt még soha nem csapott belém a villám. Mázlista vagyok.”

Így is fogalmazhatunk, de ne gondoljátok, hogy ilyesmi csak az ő agyának a szüleménye, egy fiatal házaspár például tornádóval fotózkodott.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top