Szabadidő

Soha nem látott fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról

Marilyn Monroe a világ egyik legtöbbet fotózott nője volt. Még most, a halála után fél évszázaddal is előkerülnek róla korábban ismeretlen képek.

A nemrégiben nyilvánosságra került fotók az ötvenes évek közepén készültek a színésznőről, filmforgatásokon, illetve azok szünetében. A legtöbb képen ugyanolyan glamúrosan néz ki, mint a már ismert fotóin, de akad olyan felvétel is, melyen bő nadrágban, dzsekiben és lapos cipőben látható.

“Nagyon izgalmas volt. Felfedeztem, hogy némelyik képet maga a fotós sem látta azóta, hogy 50-60 évvel ezelőtt elkészült. Az első néhány ember közé tartoztam, akik valaha láthatták ezeket a képeket” – nyilatkozta Pierre Vudrag, aki rátalált az elfeledett képekre.

A férfi munkatársaival együtt két és fél éven át dolgozott a kiállítás képanyagának összegyűjtésén, mely Marilyn Monroe sosem látott fotóit mutatja be. Ezek közül most ti is megnézhettek néhányat.

Elfeledett fotók kerültek elő Marilyn Monroe-ról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top