Szabadidő

Képek, amelyek gyomorszájon vágnak

A technika vívmányai: tévé, telefon, internet... Nagyban megkönnyítik a mindennapjainkat, például már nem muszáj boltba menni, ha vásárolni akarunk. De biztos, hogy mi irányítjuk ezeket az eszközöket, vagy lassan már átveszik az uralmat felettünk?

Ülök otthon, Férj a munkahelyi gépét üti, én cikket írok, a lányom a telefonját nyegteti, a fiam pedig egy CD-lemezzel rohangál.

Kimegyek az utcára, valaki harsogva beszél telefonon, amely a fülére van rögzítve és közben erősen hadonászik. Másvalaki csoda, hogy nem ütközik bele a lámpaoszlopra, az okostelefont nyomkodja, amely pittyeg és durrog, feltehetően Angry Birds alkalmazás fut, vagy valami hasonló. Egy kislány kezében egy tablet van és rossz ránézni, mert mindjárt leejti. Két fiatal jön ott szemben, a telefonjukon tucc-tucc zene szól és ők lazán dobálják a karjaikat ahogy közelednek.

Pötyögj, vásárolj, költs és megint csak vásárolj. Angel Boligán művészi rajzait mutatom most nektek, amelyek pont ezt a témakört járják körbe.

Képek, amelyek gyomorszájon vágnak
Képek, amelyek gyomorszájon vágnak
Képek, amelyek gyomorszájon vágnak
Még több kép Petra blogján!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top