Szabadidő

Bréking! Hamarosan magyarul Coelho új könyve

Mindössze másfél hónapot kell várni a brazil író legújabb művére. A Coelho-rajongók mindenképpen nagy durranásra készüljenek, mert ezúttal nem szokványos könyvet kapnak a mestertől!

Szeptember 1-jén jelenik meg magyarul Paulo Coelho legújabb műve, a Házasságtörés – jelentette be az Athenaeum kiadó a Facebook-oldalán. Ráadásul nem egyszerűen egy újabb Coelho-könyvről van szó – hangsúlyozták a kiadónál. A brazil író pályája ugyanis fordulóponthoz ért, és a Házasságtörés új típusú minőséget hoz a már eddig jól ismert Coelho-világba.

Valami ugyanis történt a mesterrel! Paulo Coelho eddig a spirituális tudását, a felismeréseit, az életfilozófiáját osztotta meg velünk, a legújabb regényében azonban nem kinyilatkoztat, hanem kérdez és válaszokat keres. De fellélegezhetünk: az útkeresése végül mégis útmutatóvá válik számunkra.

Bréking! Hamarosan magyarul Coelho új könyve

Ha addig is megerősítésre, pozitív üzenetre van szükséged az írótól, kattints az oldalunkra, és kérj egy napi Coelho-idézetet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top