Szabadidő

Futótűzként terjednek a falfestések Budapesten

A főváros utcái és házai egyre szebbek, hála annak a lelkes csapatnak, amelyik gyönyörű festményeket készít elhagyatott tűzfalakra.

Megállíthatatlan folyamatnak lehetünk szerves részei. Bloggerünk egy korábbi írásában már alaposan kivesézte, mennyire klassz és fantasztikus dolog, hogy Budapest utcái egyre szebbek, hála a NeopaintWorksnet lelkes csapatának.

Beszámolt arról is, hogy a Klauzál utca is büszke lehet magára, hiszen a lengyel-magyar barátságot hirdető fa újabb ékes példája a Tűzfalrehab projektnek.

Futótűzként terjednek a falfestések

Időközben a Gozsdu udvarban is megjelent néhány állványszerkezet, jelezve, hogy valami itt is épp készülőben van. Jöttek a neopaintesek, és úgy, ahogy mindig szokták, festékes vödrökkel megspékelt ihlettel kezdtek hozzá a következő remekművükhöz. Az arc egyre inkább kirajzolódott, a csodás barna szemekben pedig teljesen el lehet veszni. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága megbízásából a Gozsdu sem marad ki a falfestések kavalkádjából, ráadásul a téma – a Közel-Keletről menekült gyerekek ügye – sem egy mindennapos vagy átlagos gondolat, valóban érdemes és kell is vele foglalkozni.

Hogy hol találhatók még Budapesten tűzfalképek? Megtudhatod a BetonLiget blogbejegyzéséből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top