Szabadidő

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Híres színésznőket csábítanak el, és időnként legalább olyan jóképűek, mint a sztárok, akikkel dolgoznak. Ők azonban nem a kamera előtt, hanem mögött foglalnak helyet, ezért hiába pofátlanul vonzók, kevesen ismerik őket. Az NLCafé szerint a helyzet tarthatatlan, ezen változtatni kell.

Zack Snyder

Képzeljük el ezt az arcot mondjuk a Másnaposok-filmekben Bradley Cooper helyére. Laza sárm, magabiztos amerikai mosoly, egy kis férfiasító borosta. Ugye, hogy működik? Ha Az acélember rendezője hirtelen nem találna munkát a kamerák mögött, akkor a kamerák előtt még mindig szabad lenne a pálya. Vonzerejével jelenleg nem színésznőket hódít, hiszen 2004 óta él a második feleségével, az elsőtől pedig négy gyereke született.

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Len Wiseman

Az igazi kaliforniai szörfös csóka külsővel megáldott Wiseman meghódítására a magyar nőknek is esélyük volt, hiszen nálunk forgatta az Underworld című filmet. Ő a legendásan szép magyar nők helyett inkább a szintén legendásan szép Kate Beckinsale-t választotta, akivel 2004 óta él boldog házasságban.

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Mike Judge

Beavis és Butthead kiötlőjének arcélében mintha Jason Statham vonásai találkoznának Vlagyimir Putyinéval, és ezt most mindenféle rossz szándék nélkül mondom. A Hivatali patkányok rendezője az a férfi, akinek kifejezetten jót tesz a kor, így minél idősebb, annál lehengerlőbb. És még kiváló humora is van!

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Martin McDonagh

A szegény ember Billy Idoljának kifejezetten jól áll a morc külső. A mosoly már kevésbé, de nem is nagyon erőlteti. Igazi őszülő halántékú sármőr, aki a szúrós tekintetével először picit megrémíti az embereket, de aztán bárkit levesz a lábáról. Nem mellékesen kiváló színdarabokat ír, és olyan pompás filmeket rendez, mint az ijesztő magyar címe ellenére remek Erőszakik vagy A hét pszichopata és a si-cu.

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Rupert Sanders

A direktor, akinek a bulvárfaktora sokkal magasabb, mint a rendezői hírneve, ugyanis ő volt az, aki a Hófehér és a vadász forgatásán kétgyermekes, házas családapaként összekeveredett Kristen Stewarttal. A meggyőző megjelenésű, 193 centi magas londoni legénytől ez már csak azért is teljesítmény, mert az akkortájt a földkerekség legjóképűbb pasijai között számon tartott Robert Pattinsontól hódította el a párját. A hódítás jutalma egy válás lett. Legközelebb Tom Cruise-zal forgatja a Van Helsinget. Vele talán nem jön össze.

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Robert Rodriguez

A cowboyok jók, a cowboyokat szeretjük, és ki lenne autentikusabb cowboy egy fickónál, aki a Desperadóval a latin macsók királyává varázsolta Antonio Banderast? Persze Rodriguez nem az az izzadt pólós, koszos farmeres fazon, hanem az elegáns, kicsit Dallasos Bobby/Jockey-utánérzés, de ezzel nincs is semmi baj. A vonzerejét már azzal is bizonyította, amikor elcsábította a csodaszép Rose McGowant egy filmje forgatásán. Kár, hogy akkoriban még házas férfi volt. Csúnya fiú.

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Guy Ritchie

A vörös hajú angol sármőrben még Madonna is meglátta a lehetőséget, pedig a popzene legnagyobb dívája kínosan ügyel arra, hogy csakis egészen jó pasikkal kavarodjon össze. Guy még azzal is kitűnik a többek között Warren Beatty és Sean Penn alkotta mezőnyből, hogy neki Madonna még két gyereket is szült. Az útjaik persze már különváltak, és Ritchie azóta nem csapja a szelet sztároknak, így talán a hétköznapi nőknek is van esélyük a rendezőnél, aki self-made manként vált híres rendezővé.

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Paul W.S. Anderson

Már megint ezek az angolok! A 191 cm magas Anderson pont úgy fest, mintha egy brit indie banda énekese lenne, a hasonszőrű csávókért pedig tényleg odavannak a szupermodellek és a színésznők. Talán nem is csoda, hogy pont azzal a Milla Jovovich-csal jött össze, aki mindkét munkakörben alkotott már maradandót. 2009 óta házasok és együtt viszik a már azt se tudni hányadik résznél tartó Resident Evil-sorozatot. Ha egy kis rendezői talentum is járt volna a sárm mellé, az lett volna csak az igazi…

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Noah Baumbach

Bölcsészlányoknak szeretettel, vagyis íme egy klasszikus, intellektuális, érzékeny nagyvárosi férfi egyenesen New Yorkból, aki legalább annyira neurotikus, mint Woody Allen, és majdnem annyira stílusos, mint Wes Anderson. Kisugárzásának erejét jelzi, hogy Jennifer Jason Leigh színésznő sokáig a felesége volt, a mostani párja pedig a bájos Greta Gerwig, akinek a Frances Ha-ban egy pompás főszerepet adott.

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

James Cameron

Az Avatar és a Titanic direktora nem mondható kifejezetten szép pasinak, de az biztos, hogy önbizalom, határozottság, keménység és gazdagság tekintetében senki sem múlja őt felül Hollywoodban. A mindent mániákusan irányítani akaró Cameron mellett nem lehet egyszerű az élet, ennek ellenére Linda Hamilton, Suzy Amis, Kathryn Bigelow (rendező) és Gale Anne Hurd (producer) is megpróbálta vele a házaséletet, nem sok sikerrel. A mélytengeri merülés valószínűleg jobban érdekli emberünket, mint a nők lelkivilága.

A 10 legsármosabb rendező Hollywoodban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top