Szabadidő

György herceg betámadja a slágerlistákat – videó

A lemezipar is kihasználja a kis herceg elképesztő népszerűségét.

A brit királyi családhoz kapcsolódó zeneművek, köztük a György hercegnek íródott altatódal is szerepelni fog azon a lemezen, melyet az egyik vezető lemezkiadó dob piacra nemsokára. Abból kiindulva, hogy Nagy-Britanniában mindent tömegek vesznek meg, amihez Katalin hercegnének vagy György hercegnek köze van, várhatóan akár 100 ezer darab is elkelhet a lemezből.

Az albumot, melyet a királyi család is támogat, elvileg jótékonysági céllal adják ki, ám sokan kritizálják a kiadót amiatt, hogy a CD darabonkénti 8 fontos árából mindössze 0,50 fontot kap majd a Cruse Bereavement Care nevű jótékonysági szervezet, melynek egyébként II. Erzsébet a védnöke.

A György hercegnek íródott altatódal szerzője Olga Thomas-Boszovszkájá. A dal tavaly készült el, ám a lemezre egy új verzió készül belőle, melyet Charlotte Jaconelli opera-énekesnő énekel fel, és július 21-én, a herceg első születésnapja előtti napon mutatják be.

 Addig is hallgasd meg az eredeti, instrumentális változatot!

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top