Szabadidő

A 7 leghíresebb hollywoodi testvérpár

Az álomgyár több ismert apa-fia, anya-lánya színészdinasztiát kitermelt, elég Kurt és Michael Douglasre, Martin és Charlie Sheenre vagy Judy Garlandra és Liza Minellire gondolni. Testvérpárok is szép számmal előfordulnak, közülük gyűjtöttük össze az ismertebbeket.

Elle és Dakota Fanning
A két szőkeség együtt összesen 36 éves (Dakota 20, Elle 16), ennek ellenére 29 év színészi tapasztalat van a hátuk mögött (Dakota ebből 15-öt, Elle 14-et képvisel).

A 7 leghíresebb hollywoodi testvérpár

Zooey és Emily Deschanel
Bár négy év van köztük, a Deschanel-lányok akár ikrek is lehetnének, annyira hasonlítanak egymásra. Emily az idősebb, 1976-ban született, és olyan alkotásokból ismerhetjük, mint a Hideghegy, a 2004-es Pókember 2, illetve a Dr. Csont című tévésorozat, amelynek címszerepét, Dr. Brennant alakítja.

A 7 leghíresebb hollywoodi testvérpár

Maggie és Jake Gyllenhaal
Azonos generációt képviselnek a Deschanel-lányokkal, esetükben Maggie az idősebb, ő 1977-ben született, Jake 4 évvel később.
Mindketten tősgyökeres New York-iak, akik elfoglalt életvitelük ellenére mindig szakítanak időt egymásra.  Bár Jake a fiatalabb, kettejük közül ő kezdte hamarabb a színészkedést az 1991-es Irány Colorado! című vígjátékkal, Maggie csak egy évvel később tűnt fel a vásznon a Lápvilág című drámában. Több filmben is szerepeltek együtt, először az 1998-as Fű alatt című krimikomédiában,

A 7 leghíresebb hollywoodi testvérpár

Mary-Kate és Ashley Olsen
Ikrek is vannak Hollywoodban: a leismertebb ikerpár talán Mary-Kate és Ashley Olsen, akik már gyerekszínészként világszerte tévénézők millióit hódították meg a Bír-lak című vígjátéksorozat Michelle-jének a szerepében.

A 7 leghíresebb hollywoodi testvérpár
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top