Ne görcsölj rá cikkek

A Jégvarázs miatt válnak el

A feleségnek tetszett a film, a férjnek nem.

Hallottunk már olyanról, hogy valaki azért vált el a feleségétől, mert az túl sok fagylaltot evett, vagy egy szaúdi párról, ahol a nő azért vált el a férjétől, mert az három évtizedes házasság után látni akarta az arcát, de előfordult olyan is, hogy egy férfi 15 éven keresztül nem szólt a feleségéhez, kizárólag post-it cédulákon volt hajlandó kommunikálni vele, végül az asszony emiatt adta be a váláshoz a papírokat. 

Nem kevésbé különös okból készül válni egy japán pár: ők a Jégvarázs című mesefilmről alkotott eltérő véleményük miatt készülnek felbontani a házasságukat. A 29 éves feleség ugyanis nagy rajongója a filmnek, rendszeresen újra és újra elmegy a moziba, hogy szélesvásznon lássa. 31 éves férje is megnézte a filmet, ám ezt követően bevallotta az asszonynak, hogy nem volt rá különösebben nagy hatással. “Ha nem érted, hogy ez miért egy nagyszerű film, valami gond van veled emberileg” – válaszolta erre a feleség. Végül annyira összevesztek, hogy a nő a szülei házába költözött és közölte, hogy elválik.

A férj végül egy japán közösségi oldalon kért tanácsot, hogy mit tegyen. A többség azt javasolta neki, hogy váljon el, mert a nő viselkedése minimum furcsa. Akadt olyan is, aki azt tanácsolta, hogy béreljen magánnyomozót és figyeltesse a feleségét, mert valószínűleg más ok is lehet a háttérben.

Forrás: Rocketnews24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top