Szabadidő

79 éves táncosnő és partnere tarolt a brit Csillag születikben

Megdöbbentő produkcióval nyűgözte le a zsűrit és a nézőket a különleges táncospár.

Máris a brit Csillag születik új évadának legnagyobb esélyesei között emlegetik a 79 éves táncosnő, Paddy Jones és 40 éves táncpartnere, Nico Espinoza alkotta duót.

Paddy fiatalkorában a gyermekei születése miatt hagyta abba a táncot. Néhány évvel ezelőtt aztán, a férje halála után, immár nagymamaként iratkozott be Nico Espinoza tánciskolájába. A nagyi és tánctanára 2009-ben beneveztek egy spanyol tehetségkutató műsorba, ahol megnyerték a fődíjat. Azóta rendszeresen fellépnek, most pedig elhatározták, hogy a Britain’s Got Talentben is megmérettetik magukat.

Amikor a különös duó színpadra lépett a válogatáson, Simon Cowell már azelőtt a kiesést jelző piros gombhoz nyúlt, hogy egyáltalán elkezdték volna a produkciót. A teljesítményük azonban végül őt és a zsűri többi tagját is lenyűgözte és továbbjutottak a következő fordulóba.

A válogatáson készült felvételek szerzői jogi okok miatt egyelőre nem érhetők el a videómegosztókon, de a páros egy korábbi versenyen készült videóját megmutatjuk, ezen is látszik, mennyire zseniálisak.

 Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top